SmartBio - Älykkäät bioalan ratkaisut F3 – Food, Future, Fermentation12.9.2025Verkostoista voimaa Hämeen ruokaidentiteetin vahvistamiseen (RuokaSyke)27.8.2025KAJASTUS12.6.2025SiMat9.5.2025Elintarvikeinsinööri (AMK) -kouluttajien yhteisen verkko-opetuksen tarjonnan lisääminen sekä alan profilointityö (eVerkosto)3.4.2025Kestävät biopigmentit ja sideaineet (Biopigment)3.4.2025Uudistava pinnantasaus kaupunkivihreän tukena1.4.2025CAgriLab – Virtuaalinen living lab -alusta tiedon jakamiseen ja uudistavan maatalouden sopeuttamiseen17.3.2025Marjojen kastelulannoituksen hallinnalla minimoidaan ravinnevalumat tunneli- ja kausihuonetuotannossa28.2.2025Kaupalliset kasvualustat mikrobien temmellyskenttänä6.2.2025 Artikkelien sivutus Sivu1 Sivu2 … Sivu7 Seuraava
Elintarvikeinsinööri (AMK) -kouluttajien yhteisen verkko-opetuksen tarjonnan lisääminen sekä alan profilointityö (eVerkosto)3.4.2025
CAgriLab – Virtuaalinen living lab -alusta tiedon jakamiseen ja uudistavan maatalouden sopeuttamiseen17.3.2025
Marjojen kastelulannoituksen hallinnalla minimoidaan ravinnevalumat tunneli- ja kausihuonetuotannossa28.2.2025