Hyppää sisältöön
Home HAMKin asiantuntijat SuomiAreenan lavoilla

HAMKin asiantuntijat SuomiAreenan lavoilla

SuomiAreena, Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelufestivaali, järjestetään Porissa kesäkuun viimeisellä viikolla. Festivaalin ohjelmistossa nähdään myös Hämeen ammattikorkeakoulun asiantuntijoita, kun asiantuntijamme Jaakko Helander ja Sanna Ryökkynen osallistuvat paneelikeskusteluihin Kaupungintalon pihan lavalla torstaina 27. kesäkuuta.

Ammattiopisto Luovi ja Ammattiopisto Spesia järjestävät paneelikeskustelun “Nuoren elämä on rikki – ketkä korjaa?”. Keskustelussa käsitellään nuorten pahoinvointia, joka näkyy yhteiskunnassa laajasti, myös opinnoissa. Yksinäisyys, väkivalta ja yhteisöön kuulumattomuus kuormittavat nuoria ja koko yhteiskuntaa. Paneelissa pohditaan, miten ja kenen avulla nuorten hyvinvointia voidaan tukea ja miten yhdessä rakennetaan nuorille parempaa yhteiskuntaa ja elämää. HAMKista paneelissa mukana on FT, tutkijayliopettaja Sanna Ryökkynen.

Päivän päättää ammatillisen oppilaitoksen Sataedun järjestämä paneelikeskustelu “Pidetään nuoret kyydissä”. Keskustelussa pohditaan, miten ohjauksen avulla voidaan auttaa nuoria ja aikuisia opiskelijoita etenemään opinnoissaan ja siirtymään työelämään tai jatko-opintoihin. Ohjauksen merkitys kasvaa, eivätkä mitkään sovellukset tai ohjelmat korvaa ohjaustyötä tekevää ihmistä. HAMKista paneelissa mukana on dosentti, tutkijayliopettaja Jaakko Helander.

Tule kuulolle! Paneelikeskusteluja voi seurata paikan päällä tai MTV Katsomossa maksutta.

Lisätietoja: