Hyppää sisältöön
Home HAMKin ja Hämeenlinnan osasto Weekendissä on 324-neliöinen ja kuvauksellinen kohtaamispaikka

HAMKin ja Hämeenlinnan osasto Weekendissä on 324-neliöinen ja kuvauksellinen kohtaamispaikka

Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen kaupunkimarkkinointi ja Linnan Kehitys tarjoavat Weekend-kävijöille kohtaamispaikan, jollaista ei ole Weekendissä ennen nähty. Designiltaan näyttävä osasto koostuu rakennustelineistä, valoelementeistä ja hengailupaikoista.

Kuvateksti: Kohtaamispaikka on yli 300 neliöinen ja 12 metriä korkea rakennelma. Valkoiset laatikot valaistaan eri värein.

Hämeenlinnassa 1.–3.7.2022 järjestettävä Weekend Festival on erinomainen mahdollisuus markkinoida Hämeenlinnaa opiskelukaupunkina kymmenille tuhansille nuorille aikuisille. Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeenlinnan elinkeinoyhtiö Linnan Kehitys ovatkin yhdistäneet voimansa ja osallistuvat Weekendiin näyttävästi.

Yhteinen osasto Weekendissä on sekä festivaalin virallinen kohtaamispaikka että hengähdyspaikka, johon festivaalikävijät voivat tulla rentoutumaan ja viettämään aikaa ystävien seurassa.

Kohtaamispaikka ei varmasti jää huomaamamatta, sillä se on kooltaan 18×18 metriä ja korkeudeltaan 12 metriä. Se rakentuu muun muassa rakennustelineistä sekä valoelementeistä ja tarjoaa kävijöille elämyksellisyyden lisäksi festareilla usein kaivattuja oleskelu- ja istumapaikkoja.

”Tavoitteena on, että festivaalikävijät näkevät Hämeenlinnan innostavana opiskelukaupunkina, johon kannattaa palata vaikka asumaan”, sanoo Linnan Kehityksen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kati Tiitola.

”Valtaosa festivaalikävijöistä on 16–24 -vuotiaita, eli juuri kohderyhmäämme. Festareille tullaan nauttimaan ystävien seurasta ja musiikista, ja haluamme osallistua tapahtumaan sopivalla tavalla. Kohtaamispaikka toivottavasti jättää heille Hämeenlinnasta hyviä muistoja ja ajatuksen mahdollisista korkeakouluopinnoista täällä. Ja sen pitäisi kyllä näkyä myös Instagramissa!” sanoo HAMKin strategisen viestinnän päällikkö Mari Kamaja.

Osasto on designiltaan näyttävä kokonaisuus, jonka suunnittelusta vastaa hämeenlinnalainen muotoilutoimisto Siltanen | Sandberg. Jaakko Siltanen ja Matti Sandberg ovat valmistuneet alun perin HAMKista, eli osasto kuvastaa saamalla sitä osaamista, jotka HAMKin opinnoista voi saada.

Festivaalialueen kohtaamispaikan lisäksi HAMK ja Hämeenlinna näkyvät Hämeenlinnan rautatieasemalle tulevalla rannekkeenvaihtopisteellä.

Lisätiedot:

Mari Kamaja
strategisen viestinnän päällikkö
Hämeen ammattikorkeakoulu
040 525 4405
mari.kamaja@hamk.fi

Kati Tiitola
markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Linnan Kehitys
040 547 5454
kati.tiitola@linnan.fi