Hyppää sisältöön
Home HAMKin verkkosivut uudistuivat! 

HAMKin verkkosivut uudistuivat! 

Hämeen ammattikorkeakoulun verkkosivusto on kokenut täydellisen remontin. Uudistetun sivustomme tavoitteena on palvella käyttäjiä entistä paremmin ja tukea elokuussa lanseerattua uutta brändiämme. 

Uudella hamk.fi -sivustolla on rakennettu alusta saakka uudelleen sekä sisältö, tekninen alusta että ylläpito. Tärkeitä tavoitteita uudistuksessa ovat olleet esimerkiksi hyvä saavutettavuus sekä sisältöjen saatavuus myös englanniksi. 

Sivuston sisältö on nyt jaoteltu viiden isomman kokonaisuuden alle:    

Tule opiskelemaan: Tarkoitettu kaikille erilaista koulutusta etsiville henkilöille. Yksi isoimmista muutoksista on uusi koulutushakukoneemme, jossa erilaisia koulutusvaihtoehtoja pohtiva voi tutustua vaivattomasti koko HAMKin koulutustarjontaan – niin tutkintoihin kuin jatkuvan oppimisen koulutuksiin. Tavoitteemme on, että jokainen löytää juuri itselleen sopivan koulutuksen HAMKin laajasta kokonaisuudesta. 

Yhteistyö ja palvelut: Osio koostaa yhteen ne palvelut ja yhteistyön mahdollisuudet, joita tarjoamme yrityksille, organisaatioille ja yksityishenkilöille. Kerromme eri osioissa yhteistyöstä opiskelijoiden tai asiantuntijoidemme kanssa, mahdollisuuksista osaamisen kehittämiseen sekä muista palveluistamme, joihin kuuluvat esimerkiksi kirjastomme tai kaikille avoin varhaiskasvatustoiminta Nipsulassa.  

Tutkimus: Kootusti tietoa tutkimuksemme kolmesta kärkiekosysteemistä (SmartBio, SmartBuilt ja SmartEdu) ja niiden tuottamista ratkaisuista raaka-ainetuotantoon, kiertotalouteen, kestävään rakentamiseen ja rakennettuun ympäristöön sekä tulevaisuuden osaamiseen ja koulutukseen.  

Opiskelijan sivut: Ohjeet opintojen aloitukseen, suunnitteluun ja valmistumiseen – oli opiskelun kohteena tutkinto, pätevyys, avoimet opinnot tai jatkuvan oppimisen kokonaisuudet. 

Tietoa meistä: Erilaista perusinformaatiota HAMKista, ajankohtaiset uutisemme, yhteystiedot ja avoimet työpaikkamme.  

Uuden sivuston on toteuttanut kumppanimme Evermade. Sivuston ulkoasun ja käyttöliittymäsuunnittelun on tehnyt Business design -toimisto Kuudes, joka suunnitteli myös HAMKin uuden brändin ilmeen. Teknisesti kehitystyössä keskiössä ovat olleet toimivuus, suorituskyky, turvallisuus ja helppo päivitettävyys.  

Uutta verkkosivustoa kehitetään aktiivisesti julkaisun jälkeen myös saadun palautteen perusteella.  

Lisätietoja: