Hyppää sisältöön
Home Ilmoittautuminen avoimen ammattikorkeakoulun kesäopintoihin on 13.-24.3.2023

Ilmoittautuminen avoimen ammattikorkeakoulun kesäopintoihin on 13.-24.3.2023

Ilmoittautuminen HAMKin avoimen AMKin kesäopintoihin alkaa maanantaina 13.3.2023 klo 8.00. Tarjolla on yli 20 eri opintojaksoa, joiden laajuus vaihtelee kahdesta opintopisteestä 15 opintopisteeseen. Osa opinnoista on YAMK-tasoisia.

HAMKin avoimen AMKin kesäopinnot sopivat kaikille, jotka haluavat kehittää osaamistaan myös kesällä. Osa opinnoista on opiskeltavissa täysin verkossa, joten voit opiskella itsenäisesti omaan tahtiin ajasta tai paikasta riippumatta. Opintoihin voi ilmoittautua kuka tahansa, mutta huomioithan, että osassa opinnoista saattaa olla pohjatietosuosituksia. Tämä on mainittu opintojakson toteutussuunnitelmassa. Kesäopinnot ovat maksullisia (15 €/opintopiste) ja maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tarjolla olevia opintoja löytyy muun muassa sosiaali- ja terveysalalta, liiketalouden ja yrittäjyyden alalta, luonnonvara-alalta sekä tekniikan ja liikenteen alalta.

Ilmoittautuminen päättyy 24.3.2023 klo 23:59. Mikäli ryhmä tulee täyteen jo ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, ilmoittautuminen kyseiselle opintojaksolle suljetaan aiemmin.

Tutustu opintoihin ja ilmoittaudu mukaan täältä.