Hyppää sisältöön
Home Kanta-Hämeen puurakentamisen strategia ja tiekartta kommentoitavana 8.12.2021 asti

Kanta-Hämeen puurakentamisen strategia ja tiekartta kommentoitavana 8.12.2021 asti

Kanta-Hämeen puurakentamisen visiota ja strategiaa vuosille 2022–2030 on työstetty vuoden 2021 aikana maakunnan toimijoiden yhteistyönä. Sen keskeisenä tavoitteena on strategian mukaisilla toimenpiteillä edistää kansainvälisesti kilpailukykyistä puurakentamisen osaamista sekä teollisesti esivalmistettujen rakennustuotteiden valmistamiseen ja rakentamiseen liittyvää yritystoimintaa Kanta-Hämeessä.

Kanta-Hämeen puurakentamisen visio ja strategia -hanketta on koordinoinut Hämeen ammattikorkeakoulu rahoittajinaan Ympäristöministeriö ja Hämeen liitto. Hankkeen aikana toteutettujen haastattelujen ja työpajatyöskentelyjen pohjalta muodostettu visio ja strategiset tavoitteet on koottu Kanta-Hämeen puurakentamisen tiekartaksi, jonka tehtävänä on ohjata alueellisia toimenpiteitä vuoteen 2030 asti.

Tiekartan luonnos on asetettu kommentointikierrokselle 30.11. – 8.12.2021. Tiekartan ja strategiakartan luonnoksia pääsee tarkastelemaan Kestävän rakentamisen edistäjät -sivustolla. Tutustumisen jälkeen strategia- ja tiekarttaluonnosta voi kommentoida sivulta löytyvästä painikkeesta. 

Kysely on anonyymi, ja siitä saatujen palautteiden pohjalta tehdään tarvittavat muutokset tiekarttaan.

Kiitämme vastauksistanne!