Hyppää sisältöön
Home Kevään toinen yhteishaku alkaa 13.3. – Forssan sairaanhoitajakoulutus uudistuu 

Kevään toinen yhteishaku alkaa 13.3. – Forssan sairaanhoitajakoulutus uudistuu 

Kevään toisessa yhteishaussa voi hakea syksyllä alkaviin HAMKin suomenkielisiin koulutuksiin. Tarjolla on mm. valtakunnallisestikin ainutlaatuinen, yrittäjyyspainotteiseksi uudistettu sairaanhoitajakoulutus Forssassa.  

Yhteishaussa on Hämeen ammattikorkeakoulussa tarjolla 21 AMK-koulutusta ja kahdeksan YAMK-koulutusta. Yhteensä aloituspaikkoja on tarjolla 1595. 

Koulutuksia tarjotaan bio- ja luonnonvara-alan, liiketalouden, muotoilun ja tekniikan alojen sekä sosiaali- ja terveysalan yksiköissämme sekä päivätoteutuksena että monimuotototeutuksena HAMKin eri kampuksilla. Haettavana olevat koulutukset löytyvät verkkosivuiltamme

Forssan kampuksella tarjolla oleva sairaanhoitajakoulutus on uudistettu yrittäjyyspainotteiseksi.  Vastaavaa koulutusta ei ole tarjolla muualla Suomessa. Tavoitteena on kouluttaa terveysalan ammattilaisia, joiden yrittäjyysosaaminen mahdollistaa työn räätälöinnin entistä vapaammin, alan työtilanteen ollessa erittäin hyvä. Yrittäjyys- ja liiketoimintaosaamisen opintoja opiskellaan saumattomasti koko koulutuksen ajan samalla kun opiskellaan sairaanhoitajan ammatillisia taitoja. Kyseessä on monimuotototeutus, eli koulutus suoritetaan verkkopainotteisesti ja se soveltuu esim. töiden ohella suoritettavaksi. 

Kaikkien tarjolla olevien koulutustemme sisällöistä löytyy lisätietoa verkkosivuiltamme. Hakeminen tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Valintakokeet järjestetään viikolla 22. Lisätietoa todistusvalinnoista ja AMK-valintakokeesta löytyy osoitteesta www.ammattikorkeakouluun.fi.  

Lue myös: