Hyppää sisältöön
Home Kirjaston asiakaspalvelu on kesätauolla 20.6.–11.8.2024  

Kirjaston asiakaspalvelu on kesätauolla 20.6.–11.8.2024  

Kirjaston asiakaspalvelu on tauolla to 20.6.–su 11.8. Kesän aikana voit lähettää sähköpostia [email protected], mutta vastaamisessa voi olla viivettä kesälomien vuoksi. Kirjavarauksia ja kaukolainoja ei toimiteta tauon aikana. Kampusten väliset kuljetukset toimitetaan vielä 3.–7.6., minkä jälkeen kuljetukset jäävät tauolle. Opinnäytetöiden arkistointi ja julkaiseminen ovat tauolla 20.6.-4.8.2024.

Kirjastot ovat koko kesän omatoimikäytössä HAMKin opiskelijoille ja henkilökunnalle kulkutunnisteella. Evon kampuskirjasto siirtyy pian toisiin tiloihin, joten sen käytössä tulee lyhyt tauko; seuraa kirjaston tiedotteita.
Asiakaspalvelu aukeaa Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa ja puhelimitse ma 12.8. Ilmoitamme kaikkien kampuskirjastojen palveluajoista tarkemmin elokuussa.

Varaa kirjat ja uusi lainat kesää varten HAMK Finnassa

Kirjavarauksia ja kaukolainoja kuljetetaan kampusten välillä viimeisen kerran 3.–7.6. normaalin aikataulun mukaisesti.
Toimitathan hankintaehdotukset ja virkalainatilaukset kirjastoon toukokuun loppuun mennessä, jos haluat aineiston käyttöön kesäksi. E-aineistotilaukset voidaan täyttää vielä kesäkuun ajan.
Kun uusit lainasi nyt HAMK Finnassa, saat eräpäiväksi 28.8. Tarkista ja uusi lainasi HAMK Finnassa: kirjaudu sisään HAMKin tunnuksilla tai kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Lainojen uusiminen ei onnistu, jos niihin on varauksia, sinulla on yli 10 € maksuja tai kirja on merkitty kadonneeksi pitkän myöhästymisajan vuoksi. Myöhästymismaksuja ei kerry kirjaston kiinniolon aikana.
Pitkä laina-aika ei koske e-aineistoa.

Asiakaspalvelu ennen kesätaukoa

Palvelemme 19.6. asti ma-to klo 9–15 ja pe klo 10–15 Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjastossa, puhelimitse +358 3 646 4700 ja sähköpostitse [email protected]. Tarkista mahdolliset poikkeukset HAMK Finnasta.
Asiakaspalvelu on viimeisen kerran paikalla Evon, Forssan, Lepaan, Mustialan, Riihimäen ja Valkeakosken kampuskirjastoissa 3.–7.6. normaalin aikataulun mukaan.

Opinnäytetöiden arkistointi ja julkaiseminen

Opinnäytetöiden arkistointi ja julkaiseminen ovat kesätauolla 20.6.-4.8.2024. Kesätauon aikana tallennetut työt käsitellään elokuun alussa. Tarvittaessa voit jättää viestin osoitteeseen [email protected]. Vastaamme kesätauon aikana tulleisiin viesteihin elokuussa.

Kirjojen palauttaminen, kun sinulla on HAMKin kulkutunniste

Jos sinulla on HAMKin kulkukortti, voit palauttaa lainasi automaatilla lähimmässä kampuskirjastossasi. Kaukolainat voi palauttaa suljettuihin palautuslaatikoihin.
Kampuskirjastojen ovien edustalla on palautuslaatikot. Jos palautat lainasi sinne, ne poistuvat tiedoistasi vasta, kun kirjaston henkilökunta käy kampuksella seuraavan kerran.

Kirjojen palauttaminen, kun sinulla ei ole HAMKin kulkutunnistetta

Kirjaston ulkopalautuslaatikko sijaitsee Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen D-rakennuksen oven ulkopuolella, Visakaarteen puolella. Huomaathan, että laatikkoon ei mahdu isoa pinoa kirjoja. Ethän jätä kirjoja laatikon ulkopuolelle. Muilla kampuksilla ei valitettavasti ole ulkopalautuslaatikkoa. Kaukolainoja voi palauttaa normaalien lainojen tavoin.
Kirjat voi myös postittaa osoitteeseen HAMK kirjasto, Visamäentie 35 A, 13100 Hämeenlinna. Lähetyskulut on maksettava itse. Olet vastuussa kirjoista, kunnes ne saapuvat kirjastoon. Jos tarvitset lähettäessä vastaanottajan matkapuhelinnumeroa, voit laittaa +358 505692054.