Hyppää sisältöön

Teimme ensimmäisen vuoden opiskelijoiden kanssa heti opintojen alkuun ideointi- ja innovointiprojektin elintarviketeollisuudessa syntyvän hävikin hyötykäytöstä yhteistyössä Saarioinen Oy:n kanssa. Projekti antoi opiskelijoille mahdollisuuden tutustua työelämälähtöiseen haasteeseen, sekä kuvan millaisia kehitystehtäviä teollisuudessa tällä hetkellä on menossa.

Teollisuuden sivuvirtoina syntyville materiaalivirroille ideoitiin uusia käyttökohteita paitsi elintarviketeollisuudessa, niin myös muilla teollisuudenaloilla. Projekti opetti tiedonhakua, sekä oman ratkaisuehdotuksen perustelua, sillä ratkaisuehdotukset esiteltiin toimeksiantajalle, joka saapui paikan päälle kuuntelemaan tiimien esityksiä.

Juha Isokangas
Lehtori
Bio- ja elintarviketekniikka