Hyppää sisältöön
Home Mustialassa vietetään avoimien ovien päivää 29.11.2023

Mustialassa vietetään avoimien ovien päivää 29.11.2023

Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan kampuksella vietetään avoimien ovien päivää keskiviikkona 29.11.2023. Tapahtumassa vieraat pääsevät tutustumaan opiskelijoiden johdolla kampusalueeseen, opetus- ja tutkimusmaatilan toimintaan, koulutukseen sekä maatalouskoneisiin.

Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti järjestävät yhteistyössä Mustialan kampuksella avoimien ovien päivän 29.11.2023 klo. 10–14. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille. Mustialan kampuksella tarjotaan koulutusta maatalouden ja maaseutuelinkeinojen aloilta, sekä suomeksi että englanniksi.

Avoimien ovien päivässä vierailijat pääsevät kuulemaan miten koulutus ja tutkimus toteutuvat Mustialan kampuksella, millaisia yhteystyömahdollisuuksia kampuksella on ja miten työelämä näkyy koulutuksessa jo opintojen aikana. Päivän aikana vierailijat voivat tutustua myös Mustialan erilaisiin oppimisympäristöihin, kuten opetus- ja tutkimusnavettaan sekä konepihalla työkoneisiin. Esittelemme myös Mustialassa käynnissä olevia hankkeita, ja niihin liittyvää tutkimusta.

Työelämä saapuu kampukselle rekrytorin muodossa, joka järjestetään Vanhan opiston tiloissa. Rekrytorille saapuu useita alan yrityksiä kertomaan työllistymismahdollisuuksista, omasta toiminnastaan sekä esittelemään tuotteitaan ja palvelujaan kävijöille. Tämän lisäksi järjestämme alumneillemme tapaamisen avoimien ovien yhteydessä. Alumnitapaamisesta ja sen ohjelmasta voit lukea lisää nettisivuiltamme: linkki.

Toivotamme median edustajat tervetulleeksi paikalle tapahtumaan, ja kerromme mieluusti lisää toiminnastamme. Huomioithan, että Mustialan Toivonsillan peruskorjaustyöt ovat sulkeneet Toivonsillan pois käytöstä. Tämän vuoksi saapuminen kampukselle tapahtuu 10-tien kautta.

Voit lukea lisää aiheesta tapahtumakalenteristamme: linkki.

Lisätietoja:

Emma Nylund
Koulutuspäällikkö, Hämeen ammattikorkeakoulu
emma.nylund@hamk.fi
+358 504780812

Teemu Työppönen
Opiskelija, Hämeen ammattikorkeakoulu
teemu20135@student.hamk.fi
+358 407728865