Hyppää sisältöön
Mustialan kampuksen päärakennus. Punatiilinen kaksikerroksinen rakennus. Etualalla nurmikkoa ja kukkivia puita.
Home Mustiala

Mustialan kampus

Historiallinen ja maaseudunrauhassa sijaitseva Mustiala on HAMKin vanhin kampus.

Meidän tarinamme alkoi aikoinaan juuri Mustialasta vuonna 1840, jolloin kampusalueelle perustettiin Suomen ensimmäinen maanviljelysoppilaitos.

Nykypäivänä vanhojen ja idyllisten rakennusten ympärille on kehittynyt edistyksellinen luomutuotannossa oleva opetus- ja tutkimusmaatila, joka tarjoaa opiskelijoille käytännönläheisen oppimisympäristön. Kampusalueelta löytyy muun muassa oma navetta, yli 50 lehmää ja jopa 185 hehtaaria peltoa.

Mustialassa opiskellaan maaseutuelinkeinoja niin suomeksi kuin englanniksi. Lisäksi kampuksella on Hämeen ammatti-instituutin maatalouden perustutkinnon koulutusta.

Kampuksen opetus- ja tutkimusmaatila antaa myös hyvät puitteet soveltavan tutkimuksen tekemiseen maatilamittakaavassa. Tutkimuksellista yhteistyötä tehdään Luonnonvarakeskuksen (Luke), neuvonnan, teollisuuden ja kaupan kanssa, vahvistaen luonnonvara-alan sekä bio- ja kiertotalouden osaamista kansallisesti.

Kampusfaktat

Noin 400 opiskelijaa

Noin 40 henkilökunnan edustajaa

Tammela

Osoitteet, ajo-ohjeet ja kartat

Kampuksen käyntiosoite

Mustialantie 105, 31310 Mustiala (Tammela)

Hyväksy markkinointievästeet nähdäksesi tämän sisällön

Palvelut

Asuminen

Mustialassa asut vehreällä kampusalueella oppilaitoksen välittömässä läheisyydessä.

Ruokala

Oppilasruokala Huttulasta saa arkisin lounasta sekä kahvia suolaisella tai makealla pikkupurtavalla. Lounasta tarjolla ma-pe klo 11:00-12:00.

Kirjasto

Tutustu Mustialan kirjastopalveluihin!

Terveydenhuolto

Kaikki tutkintoa suorittavat, läsnäolevaksi ilmoittautuneet korkeakouluopiskelijat saavat perusterveydenhuollon palvelut YTHS:n kautta.

Vapaa-aika

Lähialueen vapaa-aikaan liittyviä vinkkejä 

Ota yhteyttä

Muut kampukset

Evo

Ainutlaatuinen metsäkampuksemme tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisia metsäopintoja suomeksi ja englanniksi niin luokkahuoneessa kuin metsässäkin.

Vanha punatiilinen tehdas joka nykyään kampus. pääsisäänkäynti ja edessä vihreitä istutuksia.

Forssa

Forssan kampuksemme sijaitsee vanhassa puuvillakehräämössä, jonka tilat on uusittu tyylikkäästi HAMKin käyttöön. Kehräämöalueelle on syntynyt kulttuurikeskus, jossa toimii koulun ohella kansalaisopisto, musiikkiopisto, museoita, yrityksiä, kirjasto, keilahalli ja ruokaravintoloita.

Hämeenlinna

Kehittyvä, kasvava ja moderni pääkampuksemme, Hämeenlinnan korkeakoulukeskus kokoaa yhteen tuhansia opiskelijoita ja satoja työntekijöitä. Laajalta kampusalueeltamme löytyy monipuoliset tilat ja palvelut eri alojen opiskeluun kuin tutkimustyöhön.

Rakennus Lepaalla

Lepaa

Kartanomaisemia, tomaattituotantoa ja 20 hehtaaria puistoalueita, Lepaan kampuksellamme pääset aistimaan puutarha-alaa lähietäisyydeltä. Kampuksella on pitkät perineet, jonka ansiosta puutarha-alan ammattilaisia on koulutettu jo yli sadan vuoden ajan, vuodesta 1910 alkaen.

Mustialan kampuksen päärakennus. Punatiilinen kaksikerroksinen rakennus. Etualalla nurmikkoa ja kukkivia puita.

Mustiala

Historiallinen ja maaseudunrauhassa sijaitseva Mustiala on HAMKin vanhin kampus, joka juontaa juurensa vuoteen 1840 asti. Nykypäivänä vanhojen ja idyllisten rakennusten ympärille on kehittynyt edistyksellinen luomutuotannossa oleva opetus- ja tutkimusmaatila, joka tarjoaa opiskelijoille käytännönläheisen oppimisympäristön.

Riihimäen korkeakoulun etuovi. Oven päällä suuri purjekangas. Monikerroksinen talo, osa seinistä ikkunoita.

Riihimäki

Monipuolista tekniikan osaamista, robotiikkaa ja liikennealaa, tätä kaikkea löydät Riihimäen kampukselta. Kampuksen opintotarjontaan kuuluu sekä suomen- että englanninkielisiä insinöörikoulutuksia, joista valmistuu tulevaisuuden moniosaajia. Opetuksen lisäksi kampuksella tehdään myös paljon tutkimustyötä.

Valkeakosken kampuksen etuala, valkoinen iso rakennnus, edessä vihreitä istutuksia.

Valkeakoski

Aidosti kansainvälinen oppimisympäristö löytyy Valkeakoskelta! Etelä-Pirkanmaan alueella sijaitseva Valkeakoksen kampuksemme on moderni ja yhteisöllinen.

Suuret matkat tehdään ihmisen kokoisin askelin

Kuukausittain ilmestyvässä uutiskirjeessämme kerromme ajankohtaisimmat ja tärkeimmät uutiset HAMKista.