HAMK Moves

HAMK Moves

03.09.2018 10:21

Tervetuloa HAMK Moves -sivuille! Täältä löydät kaikki HAMKin liikuntaan liittyvät asiat, kuten liikuntakalenterit ja lukukausimaksut. Huomaa, että ajankohtaisia asioita tiedotetaan myös Yammerissa.

Hämeen ammattikorkeakoulu tarjoaa opiskelijoilleen laajan liikuntatarjonnan edistämään opiskelijoidensa hyvinvointia. Monipuolisia liikuntamahdollisuuksia löytyy joka kampukselta ja opiskelijoiden liikkumista ja sitä kautta mm. opiskelukykyä pyritään tukemaan tasavertaisesti. Opiskelijan on ostettava liikuntaoikeus voidakseen käyttää Hämeenlinnan kampuksen liikuntapalveluja. Muiden kampusten liikuntatarjonta on vapaassa käytössä.

Liikuntaoikeuden saa ostamalla liikuntapassitarran, joka liitetään opiskelijakorttiin tai muuhun henkilökorttiin. Liikuntatarran oston yhteydessä opiskelijalle aktivoidaan laajat kulkuoikeudet liikuntatilojen käyttöä varten. Kulkuoikeus aktivoidaan joko opiskelijakorttin (uusi malli) tai erilliseen kulkukorttiin. Liikuntatarran voi ostaa joko yhdeksi lukukaudeksi tai koko lukuvuodeksi kerrallaan.

Hinnat:

Opiskelijakunnan jäsen: 45 euroa / lukukausi, 80 euroa / lukuvuosi
Muut HAMK:n opiskelijat: 55 euroa / lukukausi, 100 euroa / lukuvuosi
Muut korkeakouluopiskelijat: 65 euroa / lukukausi, 120 euroa / lukuvuosi

Syyslukukausi 3.9.2018 – 31.1.2019 (HUOM! ryhmäliikunnat loppuvat 16.12.2018)
Kevätlukukausi 14.1.2019 – 31.8.2019 (HUOM! ryhmäliikunnat loppuvat toukokuun alussa 2019)

Liikuntatarran voi ostaa HAMKOn toimistolta Visamäestä. Hämeenlinnassa kulkukortin saa HAMKOn toimistolta, muilla kampuksilla kulkukortin liikuntapaikkoihin saa infopisteeltä.

Kampuksien liikuntamahdollisuudet ja niiden aikataulut löydät oikean reunan valikosta.

HAMK Moves -liikuntakalenteri 2018-19

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU