HAMK Moves - Hämeen ammattikorkeakoulu
HAMK Moves

HAMK Moves

01.09.2023 13:32

Tervetuloa Hamk Moves -sivuille! Täältä löydät kaikki Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijaliikuntaan liittyvät asiat, kuten liikuntakalenterit, lajikurssit ja maksut. Myös Hamk Moves Challenge turnauskalenterin sekä linkit ilmoittautumisiin löydät sivun alareunasta. Huomaa, että parhaiten pysyt liikunnan tapahtumista perillä seuraamalla Hamk Movesia myös Yammerissa sekä Instagramissa.

Hämeen ammattikorkeakoulu tarjoaa laajan liikuntatarjonnan edistämään opiskelijoidensa hyvinvointia. Monipuolisia liikuntamahdollisuuksia löytyy joka kampukselta ja opiskelijoiden liikkumista ja sitä kautta mm. opiskelukykyä pyritään tukemaan tasavertaisesti.

Hamk Moves vastaa opiskelijaliikunnasta yhdessä paikallisten opiskelijayhdistysten kanssa Hämeen ammattikorkeakoulun kampuksilla ja niiden ympäristössä.

Liikuntapassi Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen liikuntahalliin

Käyttöoikeuden Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen liikuntahalliin saa ostamalla liikuntapassitarran, joka liitetään opiskelijakorttiin tai muuhun henkilökorttiin. Liikuntatarran oston yhteydessä opiskelijalle aktivoidaan laajat kulkuoikeudet liikuntatilojen käyttöä varten. Kulkuoikeus aktivoidaan joko opiskelijakorttin (uusi malli) tai erilliseen kulkukorttiin. Liikuntatarran voi ostaa joko yhdeksi lukukaudeksi tai koko lukuvuodeksi kerrallaan.

Liikuntapassi oikeuttaa Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen liikuntahallin käyttöön. Liikuntahallilta löytyy kattava kuntosali, joka on liikuntapassilla avoinna päivittäin kello 6 – 22. Lisäksi liikuntapassi oikeuttaa sekä FitStationilla, että liikuntahallilla ohjattuihin fitnesstunteihin sekä palloiluvuoroihin.

Hamk Moves järjestää lukuvuoden aikana myös lukuisia lajikursseja. Mikäli lajikurssit ovat lisämaksullisia, ovat ne hinnoiteltu eri kategorioihin. Edullisimmat hinnat ovat aina liikuntapassin haltijoille. Lajikurssitarjonta ja ohjeet löytyvät tältä sivulta.

Liikuntapassin hinnat:

Opiskelijakunnan jäsen: 45 euroa / lukukausi, 80 euroa / lukuvuosi
Muut HAMK:n opiskelijat: 55 euroa / lukukausi, 100 euroa / lukuvuosi

Syyslukukausi 4.9.2023 – 31.1.2024 
Kevätlukukausi 8.1.2024 – 31.8.2024

Liikuntatarran voi ostaa HAMKOn toimistolta Visamäestä. Hämeenlinnassa kulkukortin saa HAMKOn toimistolta, muilla kampuksilla kulkukortin liikuntapaikkoihin saa infopisteeltä.

Kampuksien liikuntamahdollisuudet ja niiden aikataulut löydät oikean reunan valikosta.

Yhteistyökumppanit sekä sopimushinnat

Hamk Moves solmii ja etsii jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita paikallisista liikunta-alan toimijoista tarjotakseen henkilökunnalle sekä opiskelijoille edullisia, parempia sekä valikoimaltaan laajempia liikuntapalveluja. Tälle sivulle kerätään tietoa eri paikkakuntien yhteistyösopimuksista.

Padel King (Hämeenlinna)

Hamk Movesilla on sopimus alennetuista hinnoista Padel King -hallille Hämeenlinnassa (Pietiläntie 6).

Irtovuorotarjous Hamk Movesin jäsenille sekä Hamkin henkilökunnalle on 2 euroa / vuoro.

Irtovuorojen varaukset numeroon 040-8498938. Ensimmäistä kertaa varausta tehdessä What’s Upilla kuva opiskelija/henkilökortista,

sekä Hamk Movesin lukukausitarrasta. Vuoro maksetaan varauksen yhteydessä MobilePaylla.

Vuoron käyttäjät sopivat sitten kulujen jakamisesta keskenään.

 

 

 

Opiskelun ja urheilun yhdistäminen

Hämeen Ammattikorkeakoulu on sitoutunut tukemaan opiskelijoidensa mahdollisuutta yhdistää oma urheilu-ura korkeakouluopintoihin. HAMK kuuluu Urheiluakatemia Tavastiaan, jonka kautta tavoitteellisesti urheileva opiskelija saa yksilöllisiä tukitoimia opiskelun ja urheilun yhteensovittamiseen.

Urheilijaopiskelija hakee Hamkiin normaalien hakumenetelmien kautta. Tultuaan valituksi korkeakoulun opiskelijaksi, hän voi ottaa yhteyttä korkeakoulun liikuntasuunnittelijaan, joka neuvoo käytännön järjestelyissä, sekä esimerkiksi Urheiluakatemian jäsenyyden hakemisessa. Myös opintojen suunnittelu urheilu-uran mahdollistamiseksi käynnistetään heti opintojen alettua. Mikäli urheilijaopiskelija ei täytä urheiluakatemian kriteerejä, hänelle pystytään siitä huolimatta tarjoamaan monia urheilun ja opiskelun yhdistämistä mahdollistavia tukitoimia.

Urheiluakatemia Tavastia

Urheiluakatemia Tavastia on nuoren, huipulle tähtäävän urheilijan opiskelun ja urheiluvalmennuksen yhdistävä toimintaorganisaatio Kanta-Hämeessä. Akatemia tarjoaa urheilijalle kokonaisvaltaisen palveluverkon, johon kuuluvat urheilun ja opiskelun yhdistämisen lisäksi hyvät harjoitteluolosuhteet, tukipalvelut sekä valmennus opiskelupaikkakunnalla. Sen paikallisesta koordinoinnista vastaa Koulutuskuntayhtymä Tavastia ja valtakunnallisesti Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön alaisuudessa toimiva Urheiluakatemiaohjelma.

Lisätietoja antaa Urheiluakatemia Tavastian koordintaattori Olli-Pekka Hakala.

olli-pekka.hakala@kktavastia.fi.

0505969901

Tarinoita urheilun ja opiskelun yhdistämisestä