Hyppää sisältöön
Home Opiskelupaikka syksyksi: Ilmoittautuminen polkuopintoihin 5.-7.8.2024

Opiskelupaikka syksyksi: Ilmoittautuminen polkuopintoihin 5.-7.8.2024

Polkuopinnot ovat hyvä vaihtoehto, jos et tullut valituksi tutkinto-opiskelijaksi tai sinulta puuttuu hakukelpoisuuden antava tutkinto. Opinnot alkavat syksyllä 2024.

Polkuopinnot ovat opintokokonaisuuksia, jotka muodostuvat ammattikorkeakoulututkintoon kuuluvista opinnoista. Suoritettuasi tarvittavan määrän opintopisteitä, voit hakea erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi ilman valintakoetta.

Polkuopinnot ovat AMK-tutkinnossa ensimmäisen lukukauden tai lukuvuoden opintoja, YAMK-tutkinnoissa ne ovat ensimmäisen lukukauden opintoja. Opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti tutkinto-opiskelijoiden aloittavan ryhmän mukana. Ylemmän ammattikorkeakoulun polkuopintoihin vaaditaan koulutukseen soveltuva AMK-tutkinto. YAMK-polkuopinnot voi aloittaa ennen kuin erillishaussa vaadittava työkokemus on täyttynyt.

Ilmoittautuminen polkuopintoihin alkaa maanantaina 5.8. klo 8:00 ja päättyy keskiviikkona 7.8. klo 23:59.

HUOM! Ilmoittautuminen tiettyyn koulutukseen voidaan sulkea aikaisemmin, jos paikat ovat täyttyneet. Polkuopinnot ovat maksullisia.

Muita mahdollisuuksia aloittaa opinnot syksyllä

HAMKista löydät myös muita tapoja opiskeluun vielä tälle syksylle. Tutustu alla oleviin vaihtoehtoihin.

Kesällä täydennämme opiskelijavalintoja syksyllä alkaviin koulutuksiin. Haussa mukana olevat koulutukset julkaistaan heinäkuun ensimmäisillä viikoilla.

Kesähaku on auki 1.-7.8.2024. Valintakoe on viikon 33 aikana ja haun tulokset julkaistaan viimeistään 13.8.2024. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan opintopolussa 20.8. mennessä (tai 7 vuorokautta tulosten julkaisusta). Opiskelu alkaa elokuun viimeisellä viikolla. Tarkemmat ajankohdat löydät uuden opiskelijan sivuilta

Avoin ammattikorkeakoulu sopii sinulle, joka haluat opiskella ja kehittää osaamistasi. Iällä tai pohjakoulutuksellasi ei ole väliä. Avoimessa AMKissa voit opiskella ammattikorkeakoulun ja ylemmän ammattikorkeakoulun (YAMK) opintoja. Löydät meiltä myös ammatillisen opettajakorkeakoulun opintoja (AOKK).

Ilmoittautuminen syksyllä 2024 alkaviin opintoihin 5.-16.8.2024 & 1.-11.10.2024

HAMKin DigiTech-opinnot tarjoavat perustaidot tekniikan korkeakouluopintoihin. Opinnoissa käsitellään matematiikkaa, luonnontieteitä, ohjelmointia, 3D-mallinnusta ja kestävyysajattelua. Koulutus sopii kaikille tekniikan alan opinnoista kiinnostuneille, ja se toteutetaan verkko-opetuksena. Suoritettujen opintojen jälkeen on mahdollista hakea insinööritutkinto-opintoihin HAMKiin joulukuun 2024 erillishaussa.

Haku opintoihin käynnissä 11.8. asti.

Oletko valmistunut tradenomiksi ja haluaisit päivittää osaamisesi YAMK-tasolle? HAMKin Tradenomin YAMK Sprintti on suunnattu tradenomeille, jotka haluavat jatkaa suoraan ylempiin AMK-opintoihin valmistumisen jälkeen. Opinnot suoritetaan verkossa ja ne kestävät 1-2 vuotta. Sprintti vahvistaa liiketoiminnan johtamis- ja kehittämistaitoja, ja samalla kertyy vaadittava työkokemus tutkinto-opiskelijaksi hakemista varten. Koulutuksen hinta on 500 € per lukuvuosi.

Haku on auki 12.8.-12.9.2024.