Hyppää sisältöön
Home Parhaat ohutlevytuotteet palkitaan taas keväällä Plootu Fennica -ohutlevytuotekilpailussa

Parhaat ohutlevytuotteet palkitaan taas keväällä Plootu Fennica -ohutlevytuotekilpailussa

Onko sinulla loistava, uusi ohutlevyidea? Plootu Fennica -ohutlevytuotekilpailussa on jaossa tuhansien eurojen edestä palkintoja innovatiivisille ohutlevystä valmistetuille tuotteille tai osille. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Konepaja-messujen kanssa alkuvuodesta 2022.

Kilpailu on jaettu kolmeen sarjaan: teollisuussarjaan, muotoilusarjaan ja oppilaitossarjaan. Rahapalkintojen lisäksi tuomaristo voi palkita jokaisesta sarjasta töitä kunniamaininnoilla. Töiden arvostelussa kiinnitetään sarjasta riippuen huomiota muun muassa tuotteen innovatiivisuuteen, valmistustekniikkaan, muotoiluun ja käytettävyyteen.

Kaikki voittajat sekä kunniamaininnan saaneet esitellään ja palkitaan Konepaja-messuilla 22-24.3.2022 Tampereen messukeskuksessa.

Lisätietoja ja osallistumisohjeet osoitteessa http://www.plootufennica.com/. Kilpailun viimeinen osallistumispäivä on 7.1.2022.

Kilpailu järjestetään kymmenennettä kertaa. Edellisen kerran se järjestettiin 2018, jolloin pääpalkinnon voitti Meconetin valmistama Tripla-kauppakeskuksen julkisivupaneeli.

Kilpailun järjestää Teknologiateollisuus ry:n Ohutlevytuotteet-toimialaryhmä. Se on vuonna 1989 perustettu Teknologiateollisuus ry:n ohutlevytuotteiden valmistusta harjoittavien jäsenyritysten yhteenliittymä, jonka tarkoituksena on edistää sen jäsenten toimintaa sekä vahvistaa alan kilpailukykyä metalliteollisuudessa. Toimialaryhmä julkaisee myös Ohutlevy-lehteä, ohutlevyalan ainoaa suomalaista teknistä ammattilehteä.

Hämeen ammattikorkeakoulu on yksi Ohutlevytuotteet-toimialaryhmän jäsenistä.