Hyppää sisältöön
Home Events Kiinteistöjen älykkäät ohjaukset energiatehokkuuteen -webinaari

Kiinteistöjen älykkäät ohjaukset energiatehokkuuteen -webinaari

“Kiinteistöjen älykkäät ohjaukset energiatehokkuuteen” -webinaari järjestetään 14.3.2024 klo 9-11 online (Teams). 

Julkisten kiinteistöjen toimintaympäristössä on paljon potentiaalia datan ja digitalisaation hyödyntämiselle. Kiinteistön ylläpidosta vastaavat voivat hyödyntää työssään erilaisia palveluita kuten tekoälysovelluksia, jotka ohjaavat kiinteistöä ns. älykkäitä ohjauksia hyödyntämällä. Älykkäät ohjaukset tarkoittavat digitalisaation ja datan hyödyntämistä esimerkiksi lämmityksen ja ilmastoinnin ohjaamiseen mahdollisimman energiatehokkaasti varmistaen myös laadukkaat sisäilmaolosuhteet sekä kiinteistön käyttäjille että kiinteistölle itselleen. 

Webinaarin järjestää “DaKiVE – Datalla Kiinteistöjen Vähähiilisyyteen ja Energiatehokkuuteen” -hanke. Tilaisuus toimii samalla DaKiVE -hankkeen kick-off tilaisuutena. Hanketta toteuttaa yhteistyössä HAMK (Hämeen ammattikorkeakoulu) sekä Suomen ympäristöopisto – SYKLI. Hankkeessa pilotoidaan ja luodaan toimintasuunnitelma älykkäiden ohjausten käyttöönottoon ja laajamittaiseen hyödyntämiseen Forssan ja Riihimäen julkisissa kiinteistöissä sekä tuetaan Hämeenlinnan kaupunkia käynnistetyssä projektissa älykkäiden järjestelmien käyttöönotossa.

Lue lisää hankkeesta.

Webinaarissa kuullaan hankkeen toimenpiteistä ja tavoitteista sekä miten hankkeen pilotteihin ja kehittämistoimintaan pääsee mukaan. Puheenvuorot pitävät Hämeenlinnan, Riihimäen ja Forssan kaupunkien edustajat nostaen haasteita ja tarpeita älykkääseen ohjaukseen siirtymisessä. Yrittäjien edustajilta kuullaan puheenvuoroissaan erilaisista älykkyyden tuomista mahdollisuuksista.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin tästä!

HAMK, Hämeen ammattikorkeakoulun kirjoitettu mustalla tekstillä. Vieressä HAMKin symboli