Hyppää sisältöön
Home Events Webinaarit: Kansainvälisten osaajien rekrytoiminen

Webinaarit: Kansainvälisten osaajien rekrytoiminen

Tervetuloa mukaan inspiroivaan webinaarisarjaan, jossa pureudumme Kanta-Hämeen rekrytointihaasteisiin kansainvälisen osaamisen näkökulmasta. Webinaarien tavoitteena on tarjota käytännön vinkkejä ja ratkaisuja, joiden avulla voitte hyödyntää monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta omassa organisaatiossanne.

KULKEVA-hanke pyrkii lisäämään tietoisuutta alueen kansainvälisistä osaajista ja parantaa heidän houkuttelevuuttaan työmarkkinoilla. Hanke järjestää kaksi webinaaria, joissa käsitellään tärkeitä aiheita, kuten kansainvälisten ammattilaisten integrointia, kulttuurien välistä viestintää, johtamisen perusteita sekä yhteistyön merkitystä alueelliselle talouskasvulle.

Webinaari 1: Kansainvälisen työvoiman rekrytointi ja kulttuurien välinen viestintä

Päivämäärä: to 11.4. klo 9–10.30

Aiheet: Kansainvälisen työvoiman hankinta ja rekrytointi, Kulttuurien välinen viestintä ja sopeutuminen, Kansainvälisten osaajien integrointi organisaatioon

Webinaari 2: Monimuotoisuuden johtaminen ja kansainvälinen yhteistyö

Päivämäärä: pe 26.4. klo 9–10.30 Aiheet Monimuotoisuuden johtaminen ja inklusiivinen työkulttuuri, Kansainvälinen yhteistyö ja verkostot

Ensimmäiset 15 yritystä saavat ilmoittautumisen yhteydessä 3 tuntia henkilökohtaista valmennusta aihepiiristä. Webinaarisarjan ohjaajana toimii Sari Suomalainen, Target Vision Oy. Sarilla on yli 30 vuoden kokemus monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden valmennuksesta.

Ilmoittaudu mukaan tästä ja varmista paikkasi inspiroivassa tilaisuudessa!

Lisätiedot: Projektipäällikkö Leena Puumalainen, leena.puumalainen@kktavastia.fi, puh. +358 50 597 051

Yhteistyössä: Koulutuskuntayhtymä Tavastia, HAMI, HAMK, Hämeen Liitto.

Rahoittaja: Hämeen Liitto, AKKE-rahoitus