Soveltavaa tutkimusta ja kehittämistä yritysten tarpeisiin - Hämeen ammattikorkeakoulu
Soveltavaa tutkimusta ja kehittämistä yritysten tarpeisiin
Mies ja nainen työvarusteissa
Mies ja nainen työvarusteissa

Soveltavaa tutkimusta ja kehittämistä yritysten tarpeisiin

Tutkimusyksiköistä löydät monialaista tutkimusosaamista yrityksesi kehittämiseen. Yhdistämme kehittämiseen ja innovointiin kokeneet asiantuntijat ja luovat opiskelijat.

Tutkimusyksikkömme ovat valmiina tukemaan yrityksesi toimintaa ja kilpailukykyä kestävän biotalouden, uutta luovan osaamisen, älykkäiden palveluiden ja tulevaisuuden teknologian keinoin. Koordinoimme ja olemme mukana niin paikallisissa, valtakunnallisissa kuin kansainvälisissäkin projekteissa. Tutkimusyksiköiden välisellä yhteistyöllä tuotamme uudenlaisia ratkaisuja kehittämistarpeisiin. Näin voimme yhdessä lisätä yrityksesi kilpailukykyä yllättävilläkin tavoilla.

Erilaisten hanke- ja tutkimuspalveluiden lisäksi hoidamme suoria toimeksiantoja. Lisäksi voit hyödyntää opiskelijoidemme opinnäyte- ja projektitöitä.

HAMKin tutkimusyksiköt

HAMK Bio -tutkimusyksikössä keskitytään biotalouteen liittyvien haasteiden ratkaisuihin. Käytössämme on modernit tutkimusympäristöt metsien ja peltojen sekä puutarhojen biomassojen kestävän käytön tutkimiseen. Meillä on pitkä tutkimuskokemus biokaasutuotannon kehittämisestä. Uutta osaamista löytyy hiilensidonnan lisäämisestä, erilaisista kasvualustakokeista ja uudenlaisten kasviperäisten raaka-aineiden tuotannosta. Tarjolla on myös kattavat tuoteanalysointi- ja käyttötestauspalvelut.

HAMK Edu -tutkimusyksikkö on aktiivisesti mukana koulutusta ja koulutusjärjestelmiä uudistavassa kehityksessä globaalissa toimintaympäristössä ennakoiden työelämän muutoksia. Olemme käytettävissä yhteistyökumppanina mm.  työn murroksen, innovoinnin, jatkuvan oppimisen, verkostotyön sekä osaamisen johtamisen tutkimusteemoja tukevissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa.

HAMK Smart -tutkimusyksikön asiantuntijat ovat käytettävissäsi, kun yrityksesi tarvitsee data-analytiikkaan tai digitalisaatioon liittyviä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopalveluita. Olemme tuottaneet asiakkaillemme mm. uutta tutkimustietoa, erilaisia koulutuksia, mobiilisovelluksia, data-analytiikkaa, konsultaatiopalveluita sekä erilaisia selvityksiä ja kartoituksia. Lue asiakkaiden kokemuksia jo toteutuneista yhteistyöprojekteista ja tutustu käynnissä oleviin hankkeisiimme HAMK Smart yrityksille -sivulla.

HAMK Tech -tutkimusyksikön erityisosaamista on valmistavan teollisuuden materiaaleihin, suunnittelu- ja valmistusteknologioihin, rakenteiden ja materiaalien kestävyyteen sekä energiatehokkuuteen liittyvä soveltava tutkimus, kehitys ja innovaatiot yli 20 vuoden kokemuksella. Tuemme asiakkaidemme kehitystyötä tuottamalla uutta tietoa, ideoimalla ja parantamalla tuotteiden ominaisuuksia sekä kehittämällä uusia tutkimus- ja testausmenetelmiä. Meiltä saat myös tuotteiden varmennus- ja testauspalvelut sekä erilaisia selvityksiä ja konsultointia tarpeesi mukaan.

Oli kehittämistarpeesi pieni tai suuri, ota yhteyttä! 

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Ota yhteyttä: