Hyppää sisältöön
Home Boost Häme -hanke uudistuu: Fokuksessa Kanta-Hämeen maaseudun pk-yritysten TKI-toiminta

Boost Häme -hanke uudistuu: Fokuksessa Kanta-Hämeen maaseudun pk-yritysten TKI-toiminta

Boost Häme -hanketta uudistetaan. Vuoden 2022 aikana pyritään säilyttämään ja lisäämään Kanta-Hämeen maaseudun pk-yritysten elinvoimaisuutta ja tulonlähteitä.

Hämeen ammattikorkeakoulun HAMK Smart -tutkimusyksikön Boost Häme -hankkeen tavoitteena on myös luoda toimijoiden kesken vahvat verkostot, joissa mahdollistetaan vertaistuki ja -oppiminen sekä yritys- ja yritysryhmähankkeiden toteuttaminen.

Uudistuksen myötä Boost Hämeen fokuksessa on yritysten sparraaminen uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytämiseksi sekä toiminnan kehittämiseksi erilaisten TKI-hankkeiden ja muiden yhteistyömallien avulla. Lisäksi edistetään aktiivisten kohdeyritysten monikanavaista näkyvyyttä digitaalisilla kanavilla sekä erilaisissa tapahtumissa. Aiemmin hanke on keskittynyt pitkälti koronapandemian vaikutusten helpottamiseen ja siitä tiedottamiseen.

HAMK Smart -tutkimusyksikön, Kanta-Hämeen pk-yritysten ja muiden yhteistyökumppaneiden TKI-yhteistyön muotoja ovat esimerkiksi erilaiset teknologiaselvityket ja käyttäjätutkimukset, teknologia-tiekartat ja proof-of-concept -prototyypit, TKI-hankkeiden toteutuksen suunnittelutuki ja asiantuntijakumppanuus.

Toivomme alueen maaseudun pk-yrityksiltä aktiivisesti ja matalalla kynnyksellä yhteydenottoja ja avointa keskustelua kanssamme, jotta osapuolten todelliset tarpeet, resurssit ja mahdollisuudet tunnistetaan. Lue lisää Boost Häme -hankkeen verkkosivulta.

”Maaseudun edelläkävijät 2022” -tapahtumia vuonna 2022

Boost Häme -hanke sekä alueen tärkeät, liiketoimintaympäristöä kehittävät ja tukevat tahot järjestävät yhteistyössä vuoden 2022 aikana säännöllisesti “Maaseudun edelläkävijät” -tapahtumia, joihin toivomme Kanta-Hämeen pk-yritysten edustajia mukaan kuulemaan ajankohtaista infoa mm. erilaisista hankkeista, rahoituksista ja yhteistoteutuksista, sekä verkostoitumaan ja esittelemään yritysten toimintoja erilaisten teemojen näkökulmista.

Seuraava tapahtuma järjestetään 3.2.2022 klo 9–11 Teams-yhteydellä Boost Hämeen ja ProAgrian toimesta. Tapahtuman teemana on “Pk-yritysten vastuullisuus digiajalla”. Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu ennakkoon.

Haemme tapahtumaan lyhyitä, noin 5–10 minuutin yritysesittelyjä kunkin tapahtuman teeman ympärille. Helmikuun tapahtumassa alueen yrityksillä on erinomainen mahdollisuus hankkia positiivista näkyvyyttä ja verkostoja esittelemällä vastuullisuuteen liittyä toimintojaan ja saavutuksiaan. Fokuksessa on myös vastuullisuuden toteuttaminen ja mittaaminen digitaalisesti.

Lisätietoja:

Markus Sihvonen (TKI-hankkeet)
tutkijayliopettaja
HAMK Smart -tutkimusyksikkö
Hämeen ammattikorkeakoulu
markus.sihvonen@hamk.fi
+358 50 340 1305

Hanna Takala (Tapahtumat ja yritysesittelyt)
projektityöntekijä
HAMK Smart -tutkimusyksikkö
Hämeen ammattikorkeakoulu
hanna.takala@hamk.fi
+358 40 722 7517