Hyppää sisältöön
Home Boost Häme -hanke uudistuu palvelemaan Kanta-Hämeen maaseudun pk-yritysten TKI-toimintaa

Boost Häme -hanke uudistuu palvelemaan Kanta-Hämeen maaseudun pk-yritysten TKI-toimintaa

HAMK Smart -tutkimusyksikön Boost Häme -hanketta uudistetaan. Hankkeessa pyritään säilyttämään ja lisäämään Kanta-Hämeen maaseudun pk-yritysten elinvoimaisuutta ja tulonlähteitä. Lisäksi hankkeessa luodaan toimijoiden kesken vahvat verkostot, joissa mahdollistetaan vertaistuki ja -oppiminen, sekä yritysryhmähankkeiden toteuttaminen.

Uudistuksen myötä Boost Hämeen fokuksessa on yritysten sparraaminen uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytämiseksi sekä toiminnan kehittämiseksi erilaisten TKI-hankkeiden ja muiden yhteistyömallien avulla. Lisäksi aktiivisten kohdeyritysten monikanavaista näkyvyyttä edistetään hankkeen aikana digitaalisilla kanavilla sekä erilaisten tapahtumien kautta.

Esimerkkejä TKI-yhteistyöstä HAMK Smartin, Kanta-Hämeen pk-yritysten ja muiden yhteistyökumppanien välillä:

On tärkeää kartoittaa ja tunnistaa osapuolten todelliset tarpeet, resurssit ja mahdollisuudet hankkeiden suunnitteluvaiheessa. Toivomme alueen pk-yrityksiltä aktiivisesti ja matalalla kynnyksellä yhteydenottoja ja avointa keskustelua kanssamme, jotta tähän tavoitteeseen päästään. Lue lisää Boost Häme -hankkeen verkkosivulta.

Boost Häme yhteistyökumppaneineen tuo alueen pk-yritykset yhteen ajankohtaisten teemojen merkeissä: ”Maaseudun edelläkävijät 2022” -hybriditapahtumat!

Boost Häme -hanke sekä alueen tärkeät, liiketoimintaympäristöä kehittävät ja tukevat tahot järjestävät yhteistyössä vuoden 2022 aikana säännöllisesti “Maaseudun edelläkävijät” -hybriditapahtumia, joihin toivomme Kanta-Hämeen pk-yritysten edustajia mukaan kuulemaan ajankohtaista infoa mm. erilaisista hankkeista, rahoituksista ja yhteistoteutuksista, sekä verkostoitumaan ja esittelemään yritysten toimintoja erilaisten teemojen näkökulmista.

Seuraava tapahtuma järjestetään 3.2.2022 klo 9-11 Teams-yhteydellä Boost Hämeen ja ProAgrian toimesta. Tapahtuman teemana on “Pk-yritysten vastuullisuus digiajalla”. Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu ennakkoon täällä.

Haemme tapahtumaan lyhyitä, noin 5-10 minuutin yritysesittelyjä kunkin tapahtuman teeman ympärille. Helmikuun tapahtumassa alueen yrityksillä on erinomainen mahdollisuus hankkia positiivista näkyvyyttä ja verkostoja esittelemällä vastuullisuuteen liittyä toimintojaan ja saavutuksiaan. Fokuksessa on myös vastuullisuuden toteuttaminen ja mittaaminen digitaalisesti – ota yhteyttä ja kerro toiminnastanne!

Lisätietoja TKI-hankkeista:

Markus Sihvonen
markus.sihvonen@hamk.fi
+358 50 340 1305

Lisätietoja tapahtumista ja yritysesittelyistä:

Hanna Takala
hanna.takala@hamk.fi
+358 40 722 7517