Hyppää sisältöön
Home Insinööri, tradenomi, restonomi (AMK): opiskele YAMK-opintoja avoimessa AMKissa

Insinööri, tradenomi, restonomi (AMK): opiskele YAMK-opintoja avoimessa AMKissa

HAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa voi opiskella YAMK-tasoisia opintoja, jotka ovat osa Liiketoiminnan kehittäminen ja Teknologiaosaamisen johtaminen -koulutuksia. Johtaminen ja tulevaisuuden työelämätaidot -opintokokonaisuus on laajuudeltaan 15 opintopistettä, ja sen voi suorittaa työn ohessa. Koulutus sopii kaikille oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille.

Tammikuussa 2023 HAMKissa alkaa Johtaminen ja tulevaisuuden työelämätaidot (15 op) -opintokokonaisuus. Opinnot ovat osa HAMKin Teknologiaosaamisen johtamisen ja Liiketoiminnan kehittämisen YAMK-tutkintoja. Opinnot voi suorittaa työn ohessa.

Opintokokonaisuus koostuu kolmesta opintojaksosta:

Opinnot soveltuvat hyvin tradenomeille, insinööreille ja restonomeille (AMK), jotka harkitsevat ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittamista.

Ilmoittautuminen on avoinna 1.-14.12.2022. Opintoihin otetaan mukaan 20 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Opinnot alkavat 13.1.2023 ja päättyvät 28.4.2023.

Opintokokonaisuuden hinta on 225 euroa. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Opinnot ovat kaikille avoimia, mutta opiskelijalla tulee olla hyvät valmiudet itsenäiseen työskentelyyn. Opiskelijalta edellytetään myös hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä omia työvälineitä (tietokone, internetyhteys). Opiskelu tapahtuu kokonaan verkossa.

Opinnoista järjestetään infotilaisuus (Zoom) to 17.11.2022 klo 16-17.

Ilmoittaudu infotilaisuuteen tästä, niin saat osallistumislinkin sähköpostiisi. (Osallistuminen on maksuton eikä sido mihinkään.) Lisätietoja tilaisuudesta: kirsi.napola@hamk.fi

Lue lisää opinnoista!

Lisätietoja koulutuksesta:

opinto-ohjaaja kirsi.napola@hamk.fi

koulutuspäällikkö katja.ronkkonen@hamk.fi