Hyppää sisältöön
Home Hae HAMKiin kesähaussa ja aloita opinnot syksyllä

Hae HAMKiin kesähaussa ja aloita opinnot syksyllä

Haluaisitko vielä opiskelemaan tulevana syksynä? Nappaa opiskelupaikka kevään yhteishausta vapaiksi jääneistä paikoista HAMKin lisähaun kautta. Kesähaku on auki 1.-7.8.2024.

Kesähaussa mukana olevat koulutukset

Kesällä täydennämme opiskelijavalintoja syksyllä alkaviin koulutuksiin. Haussa mukana olevat koulutukset julkaistaan heinäkuun ensimmäisillä viikoilla.

Kesähaun aikataulu

Muita mahdollisuuksia aloittaa opinnot syksyllä

Eikö kesähausta löytynyt mieleistä opiskeltavaa? HAMKista löydät myös muita tapoja opiskeluun vielä tälle syksylle. Tutustu alla oleviin vaihtoehtoihin.

HAMKin polkuopinnot ovat osa avoimen ammattikorkeakoulun tarjontaa, ja ne tarjoavat mahdollisuuden suorittaa ensimmäisen vuoden opinnot ammattikorkeakoulututkintoon johtavista opinnoista. Polkuopintojen tarkoituksena on mahdollistaa opiskelupaikan hakeminen tutkinto-opiskelijaksi myöhemmin, jos ei ole päässyt sisään perinteisen hakuprosessin kautta.

Ilmoittautuminen syksyllä 2024 alkaviin polkuopintoihin 5.-7.8.2024.

Avoin ammattikorkeakoulu sopii sinulle, joka haluat opiskella ja kehittää osaamistasi. Iällä tai pohjakoulutuksellasi ei ole väliä. Avoimessa AMKissa voit opiskella ammattikorkeakoulun ja ylemmän ammattikorkeakoulun (YAMK) opintoja. Löydät meiltä myös ammatillisen opettajakorkeakoulun opintoja (AOKK).

Ilmoittautuminen syksyllä 2024 alkaviin opintoihin 5.-16.8.2024 & 1.-11.10.2024

HAMKin DigiTech-opinnot tarjoavat perustaidot tekniikan korkeakouluopintoihin. Opinnoissa käsitellään matematiikkaa, luonnontieteitä, ohjelmointia, 3D-mallinnusta ja kestävyysajattelua. Koulutus sopii kaikille tekniikan alan opinnoista kiinnostuneille, ja se toteutetaan verkko-opetuksena. Suoritettujen opintojen jälkeen on mahdollista hakea insinööritutkinto-opintoihin HAMKiin joulukuun 2024 erillishaussa.

Haku opintoihin käynnissä 11.8. asti.

Oletko valmistunut tradenomiksi ja haluaisit päivittää osaamisesi YAMK-tasolle? HAMKin Tradenomin YAMK Sprintti on suunnattu tradenomeille, jotka haluavat jatkaa suoraan ylempiin AMK-opintoihin valmistumisen jälkeen. Opinnot suoritetaan verkossa ja ne kestävät 1-2 vuotta. Sprintti vahvistaa liiketoiminnan johtamis- ja kehittämistaitoja, ja samalla kertyy vaadittava työkokemus tutkinto-opiskelijaksi hakemista varten. Koulutuksen hinta on 500 € per lukuvuosi.

Haku on auki 12.8.-12.9.2024.

Syksyn yhteishaku 28.8.-11.9.2024

Tiesithän, että voit aloittaa tutkinto-opinnot myös tammikuussa? Syksyn yhteishaussa on mukana iso joukko koulutuksia.