Hyppää sisältöön
Kolme henkilöä istuu pöydän ääressä kampuksella.

Marketing Team

Liity HAMK-markkinointitiimiin ja tule osaksi yhteisöämme. Markkinointitiimi on avoin kaikille HAMKin opiskelijoille riippumatta kampuksesta tai tutkinto-ohjelmasta.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan erilaisiin tapahtumiin HAMKin nimellä rinnassasi, olet juuri se henkilö, jota etsimme! Selaa alaspäin lisätietojen saamiseksi.

Lähdin mukaan markkinointirenkaaseen hiukan epävarmoin fiiliksin, mutta itsensä ylittäminen kannatti! Karistin esiintymisjännitykseni, löysin sisäisen markkinoijani, sain uusia kavereita ja innostuin viestinnästä uudella tavalla.

Opit ovat olleet hyödyksi myös työnhaussa ja monessa rekrytoinnissa olen saanut positiivista palautetta markkinointirengastoiminnasta.

Roosa Mäntyneva
HAMKin alumni
Liiketalous

Erilaiset opintopisteet

HAMK Marketing Team on erilainen, hauska tapa oppia. Opit erilaisista markkinoinnin ja viestinnän tavoista tekemällä, kokeilemalla ja yhdessä sparraamalla. Ilman tenttejä tai loppuesseitä!

Esiintymiset, tapahtumat ja muiden alojen opiskelijoihin tutustuminen antavat mahdollisuuden verkostoitua ja pitää vähän hauskaa opintojen aikana.

Rohkaistu esiintyjänä

Opi rennoksi ja luontevaksi esiintyjäksi harjoittelemalla esiintymistä HAMK Marketing Teamin kanssa tapahtumissa ja saa samalla siitä palautetta. Tsemppaavassa ja kannustavassa ilmapiirissä saat uusia taitoja ja uutta itsevarmuutta esiintymiseesi!

HAMK Marketing Team tarjoaa monta matalan kynnyksen esiintymistilannetta yhdessä opiskelijatovereiden kanssa. Vaikka esiintyminen olisi ollut pelottavaa ja vaikeaa aiemmin, niin tässä tiimissä pääset kokeilemaan juuri sopivan haastavia esiintymistilanteita sinulle. Ketään ei pakoteta mihinkään, voit valita juuri itsellesi sopivia tapahtumia, joissa voit kokeilla esiintymistä asteittain. Opit lisäksi uusia vuorovaikutustaitoja esimerkiksi siihen miten messuesittelijänä messuvierailijoita kannattaa lähestyä.

Kasvata CV:täsi

Kun toimit osana HAMK Marketing Teamia, saat arvokasta kokemusta, jota voit hyödyntää myös työnhaussa. Tiimissä opit käytännön markkinointiosaamista ja vahvistat esiintymistaitojasi. Nämä molemmat ovat tärkeässä roolissa tämän päivän työelämässä – alasta riippumatta. 

Esitellessäsi omaa koulutusta opit myös tuomaan paremmin esiin omaa ammatillista osaamistasi eli mitä olet opiskelujesi aikana oppinut. Tästäkin on apua siinä vaiheessa, kun alat etsiä oman alasi työpaikkoja.

HAMK Marketing Team -kokonaisuuden suoritettuasi saat siitä itsellesi myös erillisen todistuksen, jota voit hyödyntää työnhaussa.

Tutustu toteutussuunnitelmaan

Ota yhteyttä

Marketing Teamia koordinoidaan HAMKin markkinointiviestinnässä.