Bio- ja elintarviketekniikka Biotalouden opiskelijat mitalipaikoille valtakunnallisissa innovaatiokilpailuissa 28.5.2025Opiskelijoiden kehittämä suklaan korvike menestyi valtakunnallisessa Food Business Challengessa12.2.2025Yhdessä kohti terveellisempää ja vastuullisempaa ruokaketjua Raision Oyj:n kanssa12.2.2025HAMKin kummiurheilijat Heta ja Kiti Seikkula: “Meille myös opiskelu on intohimo”30.6.2024HAMK on Suomen suurin luonnonvara-alojen ammattikorkeakoulu26.2.2024Koulutuspäällikkö Tuija Pirttijärvi: ”Prosessitekniikan osaamisesta on kova pula Suomessa”3.4.2023Biotalousosaamisen yksikössä muutoksia koulutuspäälliköiden osalta3.4.2023Mäski ja ylijäämäkurkut hyötykäyttöön – opiskelijat ideoivat yrityksille 11.10.5.10.2022Opiskelijat ryhtyvät ratkomaan kiertotalousalan yrityshaasteita Afrikassa6.9.2021
Opiskelijoiden kehittämä suklaan korvike menestyi valtakunnallisessa Food Business Challengessa12.2.2025