Opiskelijat yhteistyössä Ulkomaiset opiskelijat ja yritykset yhteen kampanjan avulla4.10.2023HAMK edisti elintarvikealan yritysten data- ja kiertotalousosaamista – tuotoksena mm. kurkkuolutinnovaatio13.9.2023Opiskelijat selvittävät Lehijärven Myllyojan valuma-alueen kuormitusta syksyllä24.8.2023Opinnäytetyö: Yritysten omat investoinnit ovat keskeisessä osassa kiertotalouden edistämisessä24.7.2023Opinnäytetyö: Etätyön aikana työnsä aloittaneet tyytyväisempiä hybridityöhön kuin pidempään työskennelleet30.5.2023Opinnäytetyö: MORE-teollisuusalueen on mahdollista saavuttaa täysin hiilineutraali liikenne vuoteen 2035 mennessä 30.5.2023Opinnäytetyö: Kierrätysravinteet kiinnostavat viljelijöitä, mutta tietoa tarvitaan lisää10.5.2023Käytettävissä: kansainvälisiä kykyjä – yritys, ota yhteyttä!4.5.2023Rehtijärven nykytila selvitetään opiskelijavoimin13.3.2023Opinnäytetyö: Luomutuotanto rajoittaa lypsykarjan kipulääkitsemistä7.3.2023 Artikkelien sivutus Edellinen Sivu1 … Sivu3 Sivu4 Sivu5 Sivu6 Seuraava
HAMK edisti elintarvikealan yritysten data- ja kiertotalousosaamista – tuotoksena mm. kurkkuolutinnovaatio13.9.2023
Opinnäytetyö: Yritysten omat investoinnit ovat keskeisessä osassa kiertotalouden edistämisessä24.7.2023
Opinnäytetyö: Etätyön aikana työnsä aloittaneet tyytyväisempiä hybridityöhön kuin pidempään työskennelleet30.5.2023
Opinnäytetyö: MORE-teollisuusalueen on mahdollista saavuttaa täysin hiilineutraali liikenne vuoteen 2035 mennessä 30.5.2023