Hyppää sisältöön
Home HAMKin kirjaston palvelut 8.1.2024 alkaen

HAMKin kirjaston palvelut 8.1.2024 alkaen

HAMKin kirjasto palvelee 8.1.2024 alkaen kaikilla seitsemällä kampuksella. Henkilökunta on paikalla Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjastossa ma-to klo 9–15 ja pe klo 10–15 ja muissa kampuskirjastoissa yhtenä päivänä viikossa. Puhelinpalvelu +358 3 646 4700 on auki Hämeenlinnan kampuskirjaston aukioloaikojen mukaisesti. Tavoitat meidät myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hamk.kirjasto@hamk.fi.

Kaikki kampuskirjastot ovat myös omatoimikäytössä HAMKin ja HAMIn opiskelijoille ja henkilökunnalle kulkutunnisteella. Lue lisää kulkutunnisteen hankkimisesta.

Kirjasto auttaa sinua myös esimerkiksi kaukolainauksen, opinnäytetyön tallentamisen, Celia-asiakkuuden ja tiedonhaun kanssa. Lisätietoa kaikista palveluistamme löydät verkkosivuiltamme.

Kirjastojen palveluajat

Henkilökunta palvelee Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen kirjastossa ma–to klo 9–15 ja pe klo 10–15. Kirjaston ovet ovat auki klo 8–16, jolloin kaikki ovat tervetulleita asioimaan omatoimisesti myös ennen ja jälkeen palveluajan.
Evon, Forssan, Lepaan, Mustialan, Riihimäen ja Valkeakosken kampuskirjastoissa on henkilökunta paikalla yhtenä päivänä viikossa, jolloin myös varaukset kuljetetaan kampuksille. Päivät ja palveluajat 8.1. alkaen:

Poikkeukset ovat mahdollisia, joten tarkista ajantasaiset palveluajat HAMK Finnasta. Kirjastot ovat omatoimikäytössä HAMKin opiskelijoille ja henkilökunnalle palveluaikojen ulkopuolella.
Palvelemme asiakkaita, jotka eivät ole HAMKin tai HAMIn opiskelijoita tai henkilökuntaa pääsääntöisesti Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa. Aineistoa voi varata kaikilta kampuksilta lähettämällä sähköpostia palveluosoitteeseemme hamk.kirjasto@hamk.fi.

Kaikissa paitsi Hämeenlinnan kampuskirjastossa toimivat Libgo-videoneuvontalaitteet, joilla voi pyytää apua ma-to klo 9–15 ja pe klo 10–15. Kun kosketat kirjaston tiloissa sijaitsevan infonäytön nappia, henkilökunta ottaa videoyhteyden Libgo-laitteeseen.

Etäpalvelu

Kirjasto palvelee etänä puhelimitse +358 3 646 4700 ma-to klo 9–15 ja pe klo 10–15.
Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen hamk.kirjasto@hamk.fi.