Hyppää sisältöön

Aloitimme syksyllä 2024 yhteisprojektin kestävän kehityksen opiskelijoiden kanssa. Projektin tavoitteena oli kehittää liiketoimintaa Lopella sijaitsevalle Poronoro-nimiselle maatalous- ja puutarhatuottajalle. Projektin aikana opiskelijaryhmät tutustuivat tilaajan liiketoimintamalliin ja tuotevalikoimaan sekä vastasivat yrityksen nimeämään haasteeseen. Monialaiset tiimit työskentelivät luovasti kahdeksan viikon ajan hyödyntäen asiakaskyselyjä, markkina-analyysejä, prototypointia ja muita tuotteiden ja palvelujen mallinnuksia.

Onnistuneen projektin aikana opiskelijat saivat kehittää osaamistaan todellisten työelämän haasteiden parissa. Tuloksena tilaaja sai huikean määrän mm. uusia tuote- ja resepti-ideoita, uusia brändi-ilmeitä sekä markkinointisuunnitelmia.

Juuso Laaksonen
Lehtori
Bio- ja elintarviketekniikka