Hyppää sisältöön
liukumäki leikkikentällä
Home Koulutushaku

Leikki- ja lähiliikuntapaikkojen tarkastajakoulutus

Ilmoittaudu

Haku on käynnissä ja päättyy

Koulutusalat

  • Luonnonvara-alat ja biotalous
  • Rakennettu ympäristö ja viherrakentaminen

Koulutustyyppi

  • Jatkuva oppiminen & muu koulutus

Opetuskieli

  • Suomi

Kampus

  • Hämeenlinna

Opetusmuoto

  • Lähiopetus

Tavoite

Tarkastajakoulutus on jatkoa leikki– ja lähiliikuntapaikkojen turvallisuus -peruskoulutukselle. Tarkastajakoulutuksen suorittaneet osaavat tehdä vaativamman tason käyttöönotto– ja vuosi-tarkastuksia. Koulutukseen voi osallistua, jos on suorittanut peruskoulutuksen vuonna 2017 tai sen jälkeen, tai jos on sitä vastaava osaaminen.

Sisältö

- Leikki- ja lähiliikuntapaikkojen turvallisuuden perusasioiden lyhyt kertaus sekä harvemmin
esille
tulevat turvallisuusvaatimukset
- Riskinarviointi teoriassa ja käytännössä
- Vuosi- ja käyttöönottotarkastusten sekä niiden raportoinnin yleiset käytänteet

Opetusmenetelmät

Koulutus toteutetaan 2.-4.9.2024 Hämeenlinnassa. Näyttönä on opiskelijalle osoitetun kohteen vuositarkastuksen tekeminen ja sen raportointi.

Arviointikriteerit

Hyväksytty/Hylätty

Lisätiedot

Koulutuksen hinta: 1340 € + voimassa oleva alv. Pidätämme oikeuden muutoksiin, mikäli Hämeen ammattikorkeakoulu Oy:n arvonlisäveromääräyksiä lain tai muun virallisen ohjeistuksen nojalla muutetaan.

Tarkastajakoulutukseen voi ilmoittautua mukaan, jos on suorittanut Leikki- ja lähiliikuntapaikkojen turvallisuus – peruskoulutuksen vuonna 2017 tai sen jälkeen tai on hankkinut vastaavan osaamisen. Tarkastamme todistukset ilmoittautumisen päättymisen jälkeen.

Kysy lisää

Maksullisen täydennyskoulutuksen perumisehdot

Osallistumisen voi perua ilman kuluja ilmoittautumisajan loppuun saakka. Mikäli peruminen tehdään ilmoittautumisajan päätyttyä, perimme 50 % koulutuksen maksusta. Koulutuksen alkamisen jälkeen tehtävistä peruutuksista tai peruuttamatta jättämisestä veloitamme täyden maksun. Koulutuksen maksut ovat perintäkelpoisia (laki n:o 706/2007).