Merja Saarela - Hämeen ammattikorkeakoulu
Merja Saarela

Henkilön yhteystiedot

Tietoja minusta

Olen taiteellisesti, teknisesti ja tieteellisesti orientoitunut tutkijayliopettaja. Vedän Moniaistisuus ja avustava teknologia (MATEC) -tutkimusryhmää HAMK Smart -tutkimusyksikössä. Rakastan uusien asioiden löytämistä, luovien ratkaisujen keksimistä ja oppimisen tarkastelua uudenlaisista näkökulmista osana ihmisten arkea. Nautin työstäni ja haluan jakaa löytämisen iloa muiden kanssa.

You find me also on Social Media

* LinkedIN: https://fi.linkedin.com/in/merja-saarela-95285614

* Twitter: @SaarMe

* Pinterest: https://fi.pinterest.com/msaarela1/


Projektit

MWAY Dixi, Osaaminen ratkaisee (Ora) -hanke, Oma digipolku oppimiseen - Poluttamo, Spedutec, KUPS -hanke, DigiCampus, Esteettömyys ja saavutettavuus, SPEDUCULT, Towards Inclusive eLearning: Improving Accessibility of eLearning in Higher Education from Universal Design for Learning perspective (TINEL), Erityisryhmien Älykäs Paloturvallisuus (ERÄS) -hanke, IN2STEMPO Future Stations, Esteettömän liikkumisen matkaketjut (ELMA), Hybridiopetuksen ja -työskentelyn taidot ja tavat (HOTT)

Osaaminen

Multimodaalisuus ja oppiminen, Multimodaaliset tienlöytämisratkaisut, Moniaistisuus ja arjessa selviytyminen, Laadun varmistus ammattikorkeakoulussa, Ekosysteeminen tutkimusorientaatio, Living labit ja test bedit tutkimusympäristöinä, Innovaatio osaamisen vahvistaminen opetuksessa, Taide ja käsityöt toimintakyvyn ylläpitämisessä, Esteettömyys ja saavutettavuus yhteiskuntaan integroitumisessa, Avustava teknologia oppimisen ja toimintakyvyn tukena, Pelit oppimisen ja kuntoutuksen tukena, Multimodaaliset ratkaisut arjessa selviytymisen tukena, Universal Design For Learning (UDL)

Tutkinnot

Posion lukio, Valtion askartelunohjaajaopisto, Jyväskylän yliopisto, Hämeen ammatillinen opettajakorkeakoulu