Tag: Kestävä kehitys UutisetAlueellisia ratkaisuja ruokahävikin ja -jätteen vähentämiseksi – HAMK mukana eurooppalaisessa hankekonsortiossa4.7.2024UutisetRuoka-alan kouluttajat ja tutkimuslaitos edistävät kasvisruokasektorin kasvua Kanta-Hämeessä20.6.2024TiedotteetSovimmeko enää pihoillemme? Tutkimus selvittää pihojen käyttötarkoituksia6.6.2024UutisetHukkapuu kiertoon kestävämmin 31.5.2024UutisetViherseinistä suomalaiskaupungeille uusi keino ilmastonmuutoksen vaikutusten hillintään21.5.2024UutisetRakennusmateriaalit kiertoon – HAMK ja Forssan kaupunki selvittävät rakennusosien uudelleenkäytön liiketoimintamahdollisuuksia20.5.2024UutisetLepaan uudet led-valot tuottivat kasvihuoneelle kolmanneksen säästön energialaskussa 7.5.2024UutisetEdistyneempää hiiliviisautta – uudella tutkimuksella selvitetään viljelysmaiden muokkauksen vaikutusta maaperäeliöihin 6.5.2024UutisetVilja- ja juoma-alan siirtyminen kiertotalouteen on olennainen osa kestävää ruokajärjestelmää19.4.2024UutisetUusissa ylemmän korkeakoulutason opinnoissa käsitellään uudistavaa maataloutta ja kestäviä ruokajärjestelmiä sekä biotekniikkaa8.4.2024 Artikkelien selaus Sivu1 Sivu2 … Sivu7 Seuraava
UutisetAlueellisia ratkaisuja ruokahävikin ja -jätteen vähentämiseksi – HAMK mukana eurooppalaisessa hankekonsortiossa4.7.2024
UutisetRuoka-alan kouluttajat ja tutkimuslaitos edistävät kasvisruokasektorin kasvua Kanta-Hämeessä20.6.2024
UutisetViherseinistä suomalaiskaupungeille uusi keino ilmastonmuutoksen vaikutusten hillintään21.5.2024
UutisetRakennusmateriaalit kiertoon – HAMK ja Forssan kaupunki selvittävät rakennusosien uudelleenkäytön liiketoimintamahdollisuuksia20.5.2024
UutisetEdistyneempää hiiliviisautta – uudella tutkimuksella selvitetään viljelysmaiden muokkauksen vaikutusta maaperäeliöihin 6.5.2024
UutisetVilja- ja juoma-alan siirtyminen kiertotalouteen on olennainen osa kestävää ruokajärjestelmää19.4.2024
UutisetUusissa ylemmän korkeakoulutason opinnoissa käsitellään uudistavaa maataloutta ja kestäviä ruokajärjestelmiä sekä biotekniikkaa8.4.2024