Sponsorointi - Hämeen ammattikorkeakoulu
Sponsorointi
Opiskelijoita pihalla
Opiskelijoita pihalla

Sponsorointi

HAMK sponsorina

Hämeen ammattikorkeakoulun urheilu- ja kulttuurisponsoroinnin painopiste on erityisesti HAMKin opiskelijoiden tukemisessa. Harkinnan mukaan voidaan tukea myös muuta kulttuuria ja urheilua tai tekoja ja toimintaa, joka edistää erityisesti nuorten aikuisten hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta. Sponsoroitavan toiminnan tulee olla HAMKin arvojen mukaista. HAMKin strateginen viestintä valitsee sponsoroitavat kohteet. Sopimukset tehdään ensisijaisesti vuosi/tapahtuma kerrallaan.

HAMKin kummipelaajat ja -urheilijat

Urheilussa HAMKin pääasiallinen sponsorointimuoto on kummipelaajien tai -urheilijoiden tukeminen. Tuemme valitsemiamme lupaavia ja tavoitteellisia urheilevia hamkilaisia opiskelijoita joko suoraan tai seuran kautta.

Syksyn 2022 haku on sulkeutunut, ja seuraavan kerran haku avataan alkuvuodesta 2023.

HAMKin strateginen viestintä tekee päätökset yhteistyökumppanuuksista. Vuonna 2022 yhteistyötä on tuettu 1 000 – 2 000 euron vuotuisella sopimuksella.

Kumppanuuden edellytyksenä on, että urheilija opiskelee HAMKissa. Kunkin sponsoroitavan kanssa sovitaan sopimuksen sisältö, johon voi kuulua kuuluu esim. näkyvyys asussa ja peleissä/kisoissa, haastattelun ja kuvien käyttö, tapahtumayhteistyö ja somenäkyvyys.

Kummitoimintaa on mahdollista laajentaa myös kulttuurin aloille.

HAMKin ensimmäiset kummipelaajat vuonna 2021 olivat:

HAMK ei solmi uusia sponsorisopimuksia, jotka

  • sisältävät pelkkää näkyvyyttä (esim. pelikentän laidalla tai julkaisussa)
  • ovat sidoksissa poliittiseen tai uskonnolliseen toimintaan.
Kummipelaaja

Yhteistyö urheiluseurojen ja -joukkueiden kanssa

Seurayhteistyötä rakennamme ensisijaisesti toiminnallisuuden, esim. opiskelijaprojektien, kautta. Ketterää, matalan kynnyksen kehittämistä tehdään esimerkiksi Diili-tehtävillä. Pitkäjänteisempää yhteistyötä etsivä voi tiedustella mahdollisuutta päästä mukaan cSchool-projekteihin. Opiskelijoillemme voi myös tarjota harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyön tekoa. Se onnistuu HAMK Talents -palvelussa. Liikuntaan keskittyvässä yhteistyössä oikea yhteyshenkilömme on liikuntasuunnittelija Jari Virtanen.

 

Muu sponsorointi ja yhteistyö

Tuemme harkintamme mukaan erilaisia tapahtumia ja toimintaa. Vuonna 2022 tuemme Helsinki Prideä yhteisöjäsenyydellä.

Lisäksi meillä on pitkäjänteisiä kumppanuussuhteita eri toimijoiden kanssa. Niistä löytyy lisätietoa kumppanuussivultamme.

 

Lisätietoja

Voit ehdottaa yhteistyötä tai kysyä lisätietoja HAMKin sponsorointikäytännöistä strategisen viestinnän päällikkö Mari Kamajalta.

 

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU