Sponsorointi - Hämeen ammattikorkeakoulu
Sponsorointi
Opiskelijoita pihalla
Opiskelijoita pihalla

Sponsorointi

HAMK sponsorina

Hämeen ammattikorkeakoulun urheilu- ja kulttuurisponsoroinnin painopiste on erityisesti HAMKin opiskelijoiden tukemisessa. Harkinnan mukaan voidaan tukea myös muuta kulttuuria ja urheilua tai tekoja ja toimintaa, joka edistää erityisesti nuorten aikuisten hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta. Sponsoroitavan toiminnan tulee olla HAMKin arvojen mukaista. HAMKin strateginen viestintä valitsee sponsoroitavat kohteet. Sopimukset tehdään ensisijaisesti vuosi/tapahtuma kerrallaan.

Haku HAMKin kummiurheilijaksi on auki 31.1.-19.2.2023

Urheilussa HAMKin pääasiallinen sponsorointimuoto on kummipelaajien tai -urheilijoiden tukeminen. Tuemme valitsemiamme lupaavia ja tavoitteellisia urheilevia hamkilaisia opiskelijoita joko suoraan tai seuran kautta.

Kevätkauden 2023 haku kummiurheilijaksi on avoinna 31.1.-19.2.2023. Pääset hakulomakkeeseen tästä linkistä.

Seuraavan kerran haku avataan jälleen syksyllä 2023.

HAMKin strateginen viestintä tekee päätökset yhteistyökumppanuuksista. Yhteistyötä on tuettu 1 000 – 2 000 euron vuotuisella sopimuksella.

Kumppanuuden edellytyksenä on, että urheilija opiskelee HAMKissa. Kunkin sponsoroitavan kanssa sovitaan sopimuksen sisältö, johon voi kuulua kuuluu esim. näkyvyys asussa ja peleissä/kisoissa, haastattelun ja kuvien käyttö, tapahtumayhteistyö ja somenäkyvyys.

Kummitoimintaa on mahdollista laajentaa myös kulttuurin aloille.

Lue uutinen syksyllä 2022 valituista kummiurheilijoista

HAMK ei solmi uusia sponsorisopimuksia, jotka

  • sisältävät pelkkää näkyvyyttä (esim. pelikentän laidalla tai julkaisussa)
  • ovat sidoksissa poliittiseen tai uskonnolliseen toimintaan.

Yhteistyö urheiluseurojen ja -joukkueiden kanssa

Seurayhteistyötä rakennamme ensisijaisesti toiminnallisuuden, esim. opiskelijaprojektien, kautta. Ketterää, matalan kynnyksen kehittämistä tehdään esimerkiksi Diili-tehtävillä. Pitkäjänteisempää yhteistyötä etsivä voi tiedustella mahdollisuutta päästä mukaan cSchool-projekteihin. Opiskelijoillemme voi myös tarjota harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyön tekoa. Se onnistuu HAMK Talents -palvelussa. Liikuntaan keskittyvässä yhteistyössä oikea yhteyshenkilömme on liikuntasuunnittelija Jari Virtanen.

 

Muu sponsorointi ja yhteistyö

Tuemme harkintamme mukaan erilaisia tapahtumia ja toimintaa. Vuonna 2022 tuemme Helsinki Prideä yhteisöjäsenyydellä.

Lisäksi meillä on pitkäjänteisiä kumppanuussuhteita eri toimijoiden kanssa. Niistä löytyy lisätietoa kumppanuussivultamme.

 

Lisätietoja

Voit ehdottaa yhteistyötä tai kysyä lisätietoja HAMKin sponsorointikäytännöistä viestintäjohtaja Mari Kamajalta.

 

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU