Uudelle opiskelijalle - Hämeen ammattikorkeakoulu
Uudelle opiskelijalle
Iloinen opiskelija.

Uudelle opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan HAMKiin

Aktivoi käyttäjätunnuksesi ennen opintojen alkamista

Saatuasi “Tervetuloa HAMKiin” -sähköpostiviestin, voit aktivoida tunnuksesi HAMKin tietojärjestelmiin.

Huom. käyttäjätunnuksia ei lähetetä sinulle sähköpostilla. Saat selville tunnuksesi HAMK Tunnistautumispalvelusta (muista ottaa tämä itsellesi ylös aktivointivaiheessa).

Aktivoi opiskelijatunnuksesi hyvissä ajoin ennen opintojesi alkua HAMK Tunnistautumispalvelussa.  Valtaosa HAMKin järjestelmistä vaatii myös kaksivaiheisen tunnistautumisen (MFA), joten ota tämä käyttöön.

Ohje tunnuksen aktivoimiseksi

Ohje kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönottamiseksi

 

Käyttäjätunnus on muotoa kayttajatunnus@student.hamk.fi.

Lisätiedot ja apua ongelmatilanteisiin ServiceDesk IT.

HAMKin eri palveluihin kirjaudutaan käyttäjätunnuksella, joka on muotoa kayttajatunnus@student.hamk.fi.  Myös Googlen pilvipalveluihin kirjaudutaan käyttäjätunnuksella, joka on muotoa kayttajatunnus@student.hamk.fi.

Tietoa opintojen aloittamisesta

Valitse tästä koulutusmuoto, johon olet ilmoittautunut:

IT-palvelut

Löydät kaikki IT-palvelut ja linkitykset niiden ohjeisiin helposti yhdestä paikasta www.hamk.fi/it-palvelut. Voit hakea palveluita hakusanalla, merkitä palveluita omiksi suosikeiksi, jolloin voit palata niihin seuraavalla kerralla tai selata automaattisesti päivittyvää haetuimpien palveluiden listaa.

Opiskelu omalla tietokoneellasi

BYOD eli Bring Your Own Device merkitsee omien laitteiden käyttöä opiskelussa tai työnteossa korkeakoulun tiloissa. Oppiminen HAMKissa voi olla ajasta ja luokkatilasta riippumatonta. Opiskelussa käytetään sähköisiä oppimateriaaleja.

Opiskelun ja opetuksen digityökalut

Ohjeita HAMKissa käytettävien digitaalisten palveluiden käyttöön opiskelussa, opetuksessa, tutkimuksessa ja muussa toiminnassa.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU