Uudelle opiskelijalle - Hämeen ammattikorkeakoulu
Uudelle opiskelijalle
Iloinen opiskelija.

Uudelle opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan HAMKiin

Tutustu uusien opiskelijoiden ohjeisiin alla olevista linkeistä. Tältä sivulta saat myös ohjeet, miten aktivoit käyttäjätunnuksesi ja pääset käyttämään HAMKin järjestelmiä.

Tietoa opintojen aloittamisesta

Valitse tästä koulutusmuoto, johon olet ilmoittautunut:

 

 

Aktivoi käyttäjätunnuksesi ennen opintojen alkamista

Saat sähköpostiviestin, kun sinulle on luotu tunnus HAMKin tietojärjestelmiin. Aktivoi opiskelijatunnuksesi hyvissä ajoin ennen opintojesi alkua HAMK Tunnistautumispalvelussa. Tutustu ohjeeseen tunnuksen aktivoimiseksi.

Toisen korkeakoulun opiskelija voi käyttää oman korkeakoulun HAKA-tunnuksia. 

Lisätiedot ja apua ongelmatilanteisiin ServiceDesk IT.

HAMKin eri palveluihin kirjaudutaan käyttäjätunnuksella joka on muotoa etunimi12345@student.hamk.fi. Joissain palveluissa toimii myös etunimi12345 -muotoinen käyttäjätunnus. Googlen pilvipalveluihin kirjaudutaan sähköpostiosoitteella, mikä on yleensä muotoa etunimi.sukunimi@student.hamk.fi.

IT-palvelut

Löydät kaikki IT-palvelut ja linkitykset niiden ohjeisiin helposti yhdestä paikasta www.hamk.fi/it-palvelut. Voit hakea palveluita hakusanalla, merkitä palveluita omiksi suosikeiksi, jolloin voit palata niihin seuraavalla kerralla tai selata automaattisesti päivittyvää haetuimpien palveluiden listaa.

Opiskelu omalla tietokoneellasi

BYOD eli Bring Your Own Device merkitsee omien laitteiden käyttöä opiskelussa tai työnteossa korkeakoulun tiloissa. Oppiminen HAMKissa voi olla ajasta ja luokkatilasta riippumatonta. Opiskelussa käytetään sähköisiä oppimateriaaleja.

Opiskelun ja opetuksen digityökalut

Ohjeita HAMKissa käytettävien digitaalisten palveluiden käyttöön opiskelussa, opetuksessa, tutkimuksessa ja muussa toiminnassa.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU