Hyppää sisältöön

Laura-Maija Hero

Voit ottaa minuun yhteyttä näissä asioissa

Minuun voit ottaa yhteyttä, jos haluat keskustella yhteisistä TKI-projekteista ja yhteisestä tutkimuksesta, konsultoida korkeakoulusi tai ammatillisen koulutuksesi pedagogiikan nostamisessa uudelle tasolle tai rakentaa organisaatiosi innovaatiokyvykkyyttä.

Asiantuntemukseni keskittyy aiheisiin, kuten monitieteinen innovaatio-oppiminen ja innovaatio-osaamisen kehittäminen, muotoiluperusteiset pedagogiikat (DBE) ja niiden johtaminen, korkeakoulujen ja työelämän yhteiskehittäminen ja avoimet innovaatioekosysteemit, yrittäjyys, uusien teknologioiden käytännön sovellukset ja Web 3 luovilla toimialoilla ja koulutuksessa, kulttuuri- ja luovien alojen johtaminen ja kulttuurituotanto, ammattikorkeakoulujen opetussuunnitelmien kehittäminen, vihreä siirtymä, sosiaaliset haasteet.

Tietoa minusta

Laura-Maija Hero (KT) on tutkijayliopettaja Hämeen ammattikorkeakoulun HAMK Edu -tutkimusyksikössä. Hän on erikoistunut monialaiseen innovaatiopedagogiikkaan ja design-pohjaiseen oppimiseen. Hän tutkii, kehittää ja innovoi vihreään siirtymään, digitalisaatioon, kulttuuriin ja sosiaalisiin innovaatioihin liittyviä ratkaisuja yritysten ja oppijoiden hyödyksi sekä kouluttaa opettajia ja koulutusjohtoa. Hän tutkii mm. innovaatiokompetenssin kehittymistä ja innovaatiotoiminnan vaikuttavuutta. Hän on aikaisemmin toiminut kulttuurituotannon lehtorina, TKI-projektipäällikkönä ja Euroopan alueen markkinointipäällikkönä teknologiateollisuudessa.

Hankkeeni ja projektini

Syksyn 2023 – kevään 2024 projekteja, joissa toimin asiantuntijana:

DBE – Hamk design-based education research, development and teacher education

VAKE- Valtakunnallinen YAMK-koulutuksen kehittämishanke

DEFINE turvallisuus, maanpuolustus, kriisikestävyys ja huoltovarmuus -innovaatioekosysteemi

LUME – Luovat web 3 ajassa https://www.hamk.fi/projektit/lume/

Vihreä siirtymä, digitalisaatio ja yritysten muutoskysyvykkyys

Taiteet ja Digi