Hyppää sisältöön
Home Opiskelijan sivut Uudelle opiskelijalle – polkuopinnot

Tervetuloa polkuopintoihin!

Lue tältä sivulta ohjeet opiskelun aloituksesta ja tunnuksen käyttöönotosta.

Kun sinut on hyväksytty polkuopiskelijaksi, saat sähköpostiisi opintomaksun maksulinkin. Maksaminen vahvistaa opiskelupaikkasi.

Saat viestin, kun sinulle on luotu tunnus HAMKin tietojärjestelmiin. Aktivoi viestin saamisen jälkeen opiskelijatunnuksesi (linkki aktivointiin alla).

Opinnoissasi käytetään moodle-alustaa. Huomaa, että työtila ei  ole välttämättä valmis välittömästi kun saat linkin (MISTÄ?), mutta avautuu opintojakson alkaessa. Yleisiä ohjeita moodlen käyttöön löydät täältä.

YHTEISKÄYTTÖSISÄLTÖ

Lähiopetuksen aikataulu löytyy Tuudosta ja lukujärjestyksestä https://lukkarit.hamk.fi. Hae aikataulua toteutussuunnitelmassa kerrotulla ryhmällä, jonka mukana opinnon suoritat, esim. VV2223.

Opintojen ohjaus
HAMKin polkuopintoja opiskelevalla on mahdollisuus saada opinto-ohjausta opinnot järjestävän koulutuksen opintojen ohjaajalta​. Avoimien opintojen sisältöön liittyvää ohjausta saat toteutussuunnitelmassa mainituilta opettajilta ja koulutuksen opintojen ohjaajalta. Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen tai käytännön järjestelyihin liittyen, ota yhteyttä avoinamk@hamk.fi.

Opiskelutavat
Voit opiskella avoimia opintoja arkisin ja päiväaikaan 8-16 opiskelutavan mukaisesti tai monimuotototeutuksissa 18-100 tavan mukaisesti. Yksittäisiä​ opintojaksoja tai moduuleita opiskelevat voivat katsoa lisätietoja opintojen toteutustavoista avoimien opintojen seuraavan lukukauden tarjonnasta. Polkuopintojen opiskelutapa on mainittu koulutuksen nimen yhteydessä polkuopintotarjonnassa. Katso lisätietoja opiskelutavoista: https://www.hamk.fi/opiskelijan-ohjeet/opiskelutavat/ 

Opiskelijapalvelut
Saat ohjeita opiskelun käytännöistä koulutusten opintosihteereiltä (opiskelijapalvelut@hamk.fi) ja opiskelun sisältöihin liittyen opintojen ohjaajilta sekä opettajilta. Opintojen ohjaajan yhteystiedot löydät kunkin koulutuksen sivuilta (esim. Hakijalle > Koulutus > Koulutuksen yhteystiedot) ja opinnon opettajan tiedot toteutussuunnitelmasta. Henkilöstön yhteystiedot löydät täältä.

IT-palvelut
Saat käyttöösi käyttäjätunnuksen ja salasanan HAMKin tietojärjestelmien ja sähköpostin käyttöä varten. Katso lisätietoja oman tietokoneen käyttämisestä ja IT-palveluista. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä HAMKin ServiceDeskiin.

Kirjastopalvelut
HAMKin kirjaston asiakkaana sinulla on käytössäsi HAMKin ja muiden kirjastojen aineisto. Kirjastokortin voit hankkia kaikista kirjaston toimipisteistä. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi kirjastokorttia hankkiessasi. Kirjaston yhteiset ohjeet ja toimipisteiden aukioloajat näet kirjaston sivuilta.