Hyppää sisältöön
Kaksi naista istuu puiden oksien varjossa ja nauraa.
Home Tule opiskelemaan! HAMK Master School

Draivia urallesi HAMK Master Schoolista!

HAMK Master Schoolissa voit opiskella ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon, joka auttaa sinua saavuttamaan urahaaveesi.

Ylempi korkeakoulututkinto

HAMK Master School kokoaa yhteen biotalouden, kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan alan YAMK-opiskelijat. Yhteistyö mahdollistaa laaja-alaisen oppimisen ja verkostoitumisen.

Ylempi AMK-tutkinto laajentaa ja syventää osaamistasi sekä antaa sinulle tarvittavia teoreettisia tietoja asiantuntija- ja johtamistehtävissä toimimiseen. Saat opinnoista valmiuksia mm. tutkitun tiedon hankkimiseen, käsittelyyn ja sen soveltamiseen omassa työssäsi.

Oppimistehtävissä ratkaiset todellisia työelämän ongelmia ja opit tulevaisuussuuntautuneita päätöksentekotaitoja. Opinnäytetyö on tavoitteellinen ja tutkimuksellinen työelämän kehittämisprojekti, jossa pääset syventämään asiantuntijuuttasi. Meillä opinnäytetöitä ohjaavat kokeneet ja asiantuntevat kouluttajat, jotka haluavat tukea sinua saavuttamaan tavoitteesi tässä projektissa. Opinnäytetyön ohjaussuhde on luottamuksellinen, kehittyvä ja tukea tarjoava.  

Ylemmästä ammattikorkeakoulututkinnosta saat pätevyyden tehtäviin, joissa edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Tutkinto antaa sinulle saman kelpoisuuden kuin yliopiston maisteritutkinto, ja voit valmistumisesi jälkeen hakeutua tohtoriopintoihin Suomessa ja ulkomailla.

Olemme suunnitelleet tutkintomme niin, että sinun on mahdollista tehdä opinnot työn ohessa. Osa koulutuksistamme toteutetaan täysin verkossa ja osa monimuoto-opiskeluna.

Tutustu YAMK-koulutuksiin: