YAMK-tutkinnot - Hämeen ammattikorkeakoulu
YAMK-tutkinnot
Joukko ihmisiä palapelinpalaset käsissään
Joukko ihmisiä palapelinpalaset käsissään.

YAMK-tutkinnot

Uutta draivia työuralle HAMK Master Schoolista!

HAMK Master Schoolissa voit opiskella ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon, joka auttaa sinua saavuttamaan urahaaveesi. Meillä Master School kokoaa yhteen biotalouden, kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan alan YAMK-opiskelijat. Yhteistyö mahdollistaa laaja-alaisen oppimisen ja verkostoitumisen.

Ylempi AMK-tutkinto laajentaa ja syventää osaamistasi sekä antaa sinulle tarvittavia teoreettisia tietoja asiantuntija- ja johtamistehtävissä toimimiseen. Saat opinnoista valmiuksia mm. tutkitun tiedon hankkimiseen, käsittelyyn ja sen soveltamiseen omassa työssäsi. Oppimistehtävissä ratkaiset todellisia työelämän ongelmia ja opit tulevaisuussuuntautuneita päätöksentekotaitoja. Opinnäytetyö on tavoitteellinen ja tutkimuksellinen työelämän kehittämisprojekti, jossa pääset syventämään asiantuntijuuttasi. Meillä opinnäytetöitä ohjaavat kokeneet ja asiantuntevat kouluttajat, jotka haluavat tukea sinua saavuttamaan tavoitteesi tässä projektissa. Opinnäytetyön ohjaussuhde on luottamuksellinen, kehittyvä ja tukea tarjoava.  

Ylemmästä AMK-tutkinnosta saat pätevyyden tehtäviin, joissa edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on mahdollisuus hakea jatkamaan opintojasi lisensiaatin tai tohtorin tutkintoon saakka, Suomessa ja ulkomailla.

Olemme suunnitelleet tutkintomme niin, että sinun on mahdollista tehdä opinnot työn ohessa. Osa koulutuksistamme toteutetaan täysin verkossa ja osa monimuoto-opiskeluna.

Tutustu opintoihin koulutustemme sivuilta: