AOKK - Hämeen ammattikorkeakoulu
AOKK
Hämeen ammattikorkeakoulu

MIKSI HAMK AOKK?

HAMK AOKK - 60 vuotta

Ammatillinen opettajankoulutus

  • Valmistuvien opiskelijoiden mielestä opettajaopinnot olivat antaneet heille erittäin hyvät valmiudet ammatillisen opettajan työhön. Opiskelijat ovat antaneet arvosanan 4,4 (asteikko 1-5). (Valmistumispalaute 2018-2019).
  • Meillä oli vuosina 2017 ja 2018 Suomen parhaat valmistumisluvut (Oph:n tilastopalvelu Vipunen). Ohjaamme ja tuemme opiskelijoita, jotta he saavuttavat tavoitteensa.
  • Oppimisilmapiiri on meillä erityisen positiivinen. Opiskelijoiden mielestä oppimisilmapiiri edisti yhteisöllisyyttä arvosanan 4,5 edestä. (Valmistumispalaute 2018-2019).
  • Meille hakeudutaan ensisijaisesti hyvän maineen ja aiempien opiskelijoiden suosituksesta. (Opiskelijoiden välipalautekyselyt useana vuonna).

Ammatillinen erityisopettajankoulutus

  • Opetus ja oppiminen perustuvat ajankohtaisiin erityispedagogiikkaa käsitteleviin aiheisiin, ilmiöiden tarkasteluun, toisilta oppimiseen ja yhteiseen tiedon jakamiseen
  • Koulutuksessa on mahdollista suorittaa Helsingin yliopiston vaatimusten mukainen 25 op erityispedagogiikan perusopinnot
  • Osaamisen hankkimista ja osaamisen osoittamista voi hyvin integroida omaan opetustyöhönsä ja oman oppilaitoksen erityispedagogiseen kehittämiseen

Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus

  • Aidosti yksilölliset ja joustavat opintopolut ja ratkaisut
  • Mahdollisuus opiskella monimuotoisesti tai digitaalisesti
  • Opiskelijan henkilökohtaiseen ohjaukseen panostetaan esim. henkilökohtainen ohjauskäynti jokaisen luona

Lue lisää koulutuksistamme 

Uudelle opiskelijalle

Aktivoi käyttäjätunnuksesi hyvissä ajoin ennen opintojen alkua. Saat HAMKin Tietohallinnolta sähköpostin asiasta, kun sinulle on luotu tunnus HAMKin tietojärjestelmiin.
Henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen aktivointi tapahtuu patu.hamk.fi -palvelussa mobiilivarmenteella, varmennekortilla tai pankkitunnistautumisen kautta.

Lisätietoja Uudelle opiskelijalle -sivulta

Kokemuksia koulutuksesta

Kynä ja vihko pöydällä

HAMK AOKK LUKUINA

417

Valmistuneita opiskelijoita v. 2018

999

Hakijaa v. 2019

76

Henkilökuntaa

165

Toteutettua täydennyskoulutusta v. 2019

AOKKLLA TAPAHTUU

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Enemmän irti työelämäyhteistyöstä!?

Työelämäyhteistyö opettajan virtalähteenä 3 op -koulutus verkossa (OPH-rah.)

Toteutus: 16.4. ja 14.5.2020 klo 9.00 – 15.00 sekä soveltavaa työskentelyä

Kohderyhmä: Ammatillisen koulutuksen opettajat, ohjaajat, kuraattorit, esimiehet ja muu henkilöstö.

Ilmoittautuminen: www.hamk.fi/taydennyskoulutus/opetusala

Teemat:
· Opettajan monet roolit ja tehtävät työelämän oppimisympäristöissä
· Haastavat tilanteet ja pedagogiset ratkaisut työelämäyhteistyössä
· Verkostot ja työelämäsuhteet opettajan osaamisen, hyvinvoinnin ja vertaistuen mahdollistajina
· Voimaannuttava palaute
... Lue lisääNäytä vähemmän

Enemmän irti työelämäyhteistyöstä!? Työelämäyhteistyö opettajan virtalähteenä 3 op -koulutus verkossa (OPH-rah.) Toteutus: 16.4. ja 14.5.2020 klo 9.00 – 15.00 sekä soveltavaa työskentelyä Kohderyhmä: Ammatillisen koulutuksen opettajat, ohjaajat, kuraattorit, esimiehet ja muu henkilöstö. Ilmoittautuminen: www.hamk.fi/taydennyskoulutus/opetusala Teemat: · Opettajan monet roolit ja tehtävät työelämän oppimisympäristöissä · Haastavat tilanteet ja pedagogiset ratkaisut työelämäyhteistyössä · Verkostot ja työelämäsuhteet opettajan osaamisen, hyvinvoinnin ja vertaistuen mahdollistajina · Voimaannuttava palaute

Aikuiskouluttaja!
SOSTRA -hanke tarjoaa sinulle verkossa mahdollisuuden kehittää pehmeitä taitojasi ja ansaita digitaalisia osaamismerkkejä 1.5.2020 asti 15 eri pehmeän taidon osalta osoitteessa: sostra.eu/improve-skills/

HAMKin koordinoima SOSTRA -hanke löytyy myös Facebookista: Sostra, josta löydät myös vertaistukiryhmät suomeksi ja englanniksi.
... Lue lisääNäytä vähemmän

Aikuiskouluttaja! SOSTRA -hanke tarjoaa sinulle verkossa mahdollisuuden kehittää pehmeitä taitojasi ja ansaita digitaalisia osaamismerkkejä 1.5.2020 asti 15 eri pehmeän taidon osalta osoitteessa: https://sostra.eu/improve-skills/ HAMKin koordinoima SOSTRA -hanke löytyy myös Facebookista: https://www.facebook.com/sostraeu/, josta löydät myös vertaistukiryhmät suomeksi ja englanniksi.

Ammatillisten opettajankoulutusten opiskelijavalinnat:

Ammatillisen opettajakorkeakoulun opiskelijavalintatyöt etenevät aikataulussa koronatilanteesta huolimatta.

Ammatillisen erityisopettajankoulutuksen ja opinto-ohjaajankoulutuksen opiskelijavalinnat julkaistaan ensi maanantaina 23.3.2020 ja ammatillisen opettajankoulutuksen tulokset 3.4.2020.

Hakijoille lähetetään sähköpostitse tieto tuloksesta ja se on myös nähtävissä Oma opintopolku -palvelussa.
... Lue lisääNäytä vähemmän

Ammatillisten opettajankoulutusten opiskelijavalinnat: Ammatillisen opettajakorkeakoulun opiskelijavalintatyöt etenevät aikataulussa koronatilanteesta huolimatta. Ammatillisen erityisopettajankoulutuksen ja opinto-ohjaajankoulutuksen opiskelijavalinnat julkaistaan ensi maanantaina 23.3.2020 ja ammatillisen opettajankoulutuksen tulokset 3.4.2020. Hakijoille lähetetään sähköpostitse tieto tuloksesta ja se on myös nähtävissä Oma opintopolku -palvelussa.

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU