AOKK - Hämeen ammattikorkeakoulu
AOKK
Hämeen ammattikorkeakoulu

MIKSI HAMK AOKK?

HAMK AOKK - 60 vuotta

Ammatillinen opettajankoulutus

  • Valmistuvien opiskelijoiden mielestä opettajaopinnot olivat antaneet heille erittäin hyvät valmiudet ammatillisen opettajan työhön. Opiskelijat ovat antaneet arvosanan 4,4 (asteikko 1-5). (Valmistumispalaute 2018-2019).
  • Meillä oli vuosina 2017 ja 2018 Suomen parhaat valmistumisluvut (Oph:n tilastopalvelu Vipunen). Ohjaamme ja tuemme opiskelijoita, jotta he saavuttavat tavoitteensa.
  • Oppimisilmapiiri on meillä erityisen positiivinen. Opiskelijoiden mielestä oppimisilmapiiri edisti yhteisöllisyyttä arvosanan 4,5 edestä. (Valmistumispalaute 2018-2019).
  • Meille hakeudutaan ensisijaisesti hyvän maineen ja aiempien opiskelijoiden suosituksesta. (Opiskelijoiden välipalautekyselyt useana vuonna).

Sinustako ammatillinen opettaja?

Testaa HAMK AOKK:n leikkimielisellä testillä, onko sinussa opettaja-ainesta?

Ammatillinen erityisopettajankoulutus

  • Opetus ja oppiminen perustuvat ajankohtaisiin erityispedagogiikkaa käsitteleviin aiheisiin, ilmiöiden tarkasteluun, toisilta oppimiseen ja yhteiseen tiedon jakamiseen
  • Koulutuksessa on mahdollista suorittaa Helsingin yliopiston vaatimusten mukainen 25 op erityispedagogiikan perusopinnot
  • Osaamisen hankkimista ja osaamisen osoittamista voi hyvin integroida omaan opetustyöhönsä ja oman oppilaitoksen erityispedagogiseen kehittämiseen

Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus

  • Aidosti yksilölliset ja joustavat opintopolut ja ratkaisut
  • Mahdollisuus opiskella monimuotoisesti tai digitaalisesti
  • Opiskelijan henkilökohtaiseen ohjaukseen panostetaan esim. henkilökohtainen ohjauskäynti jokaisen luona

Lue lisää koulutuksistamme 

Uusi opiskelija

Aktivoi käyttäjätunnuksesi:
Henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen aktivointi tapahtuu patu.hamk.fi -palvelussa mobiilivarmenteella, henkilökortilla tai pankkitunnistautumisen kautta. Mikäli sinulla ei ole suomalaisia pankkitunnuksia niin voit ottaa tunnuksen käyttöön kevyen tunnistautumisen kautta. Kevyt tunnistautuminen -ohje (User registration through self-service)

Kokemuksia koulutuksesta

Kynä ja vihko pöydällä

HAMK AOKK LUKUINA

417

Valmistuneita opiskelijoita v. 2018

999

Hakijaa v. 2019

76

Henkilökuntaa

165

Toteutettua täydennyskoulutusta v. 2019

AOKKLLA TAPAHTUU

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Tiesitkö, että meille hakeudutaan ensisijaisesti hyvän maineen ja aiempien opiskelijoiden suosituksesta. (Opiskelijoiden välipalautekyselyt useana vuonna).
Haku ammatillisiin opettajaopintoihin on auki 23.1.2020 klo 15 asti!
Lue lisää koulutuksistamme www.hamk.fi/aokk
... Lue lisääNäytä vähemmän

Tiesitkö, että meille hakeudutaan ensisijaisesti hyvän maineen ja aiempien opiskelijoiden suosituksesta. (Opiskelijoiden välipalautekyselyt useana vuonna). Haku ammatillisiin opettajaopintoihin on auki 23.1.2020 klo 15 asti! Lue lisää koulutuksistamme www.hamk.fi/aokk

Comment on Facebook

Kyllä todella mahdollisuus yksilöllisiin opintopolkuihin, kiitos siitä😉

Aikuiskouluttaja, hanki pehmeiden taitojen osaamiselle tunnistamista ja tunnustamista digitaalisin osaamismerkein.

Pilotoimme 15.1.-1.5.2020 välisena aikana sitä miten digitaaliset osaamismerkit ja pehmeiden taitojen kehittäminen sopivat yhteen. Tule siis mukaan omaan tahtiin ja hanki itsellesi tunnustusta esimerkiksi empatian tai kuuntelun taidoista. Käy jo kurkkimassa osoitteessa ja osallistu ilmaiseen avoimeen pilottiimme:
sostra.eu/improve-skills/?fbclid=IwAR0T1Dq4YWXriFRjxlYrHIYdVOcLmHEsX-sdOOwkpK3O_ht7-kPc-x7PMtAWe have some EXITING NEWS! Our webpages are now officially OPEN! Visit sostra.eu/improve-skills/ for more information and to improve and display your soft skills. Materials are available in 6 languages (English, Italian, Polish, Finnish, Romanian and Spanish).
... Lue lisääNäytä vähemmän

Aikuiskouluttaja, hanki pehmeiden taitojen osaamiselle tunnistamista ja tunnustamista digitaalisin osaamismerkein. Pilotoimme 15.1.-1.5.2020 välisena aikana sitä miten digitaaliset osaamismerkit ja pehmeiden taitojen kehittäminen sopivat yhteen. Tule siis mukaan omaan tahtiin ja hanki itsellesi tunnustusta esimerkiksi empatian tai kuuntelun taidoista. Käy jo kurkkimassa osoitteessa ja osallistu ilmaiseen avoimeen pilottiimme: https://sostra.eu/improve-skills/?fbclid=IwAR0T1Dq4YWXriFRjxlYrHIYdVOcLmHEsX-sdOOwkpK3O_ht7-kPc-x7PMtA

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU