AOKK - Hämeen ammattikorkeakoulu
AOKK
Hämeen ammattikorkeakoulu

MIKSI HAMK AOKK?

HAMK AOKK - 60 vuotta

Ammatillinen opettajankoulutus

  • Valmistuvien opiskelijoiden mielestä opettajaopinnot olivat antaneet heille erittäin hyvät valmiudet ammatillisen opettajan työhön. Opiskelijat ovat antaneet arvosanan 4,4 (asteikko 1-5). (Valmistumispalaute 2018-2019).
  • Meillä oli vuosina 2017 ja 2018 Suomen parhaat valmistumisluvut (Oph:n tilastopalvelu Vipunen). Ohjaamme ja tuemme opiskelijoita, jotta he saavuttavat tavoitteensa.
  • Oppimisilmapiiri on meillä erityisen positiivinen. Opiskelijoiden mielestä oppimisilmapiiri edisti yhteisöllisyyttä arvosanan 4,5 edestä. (Valmistumispalaute 2018-2019).
  • Meille hakeudutaan ensisijaisesti hyvän maineen ja aiempien opiskelijoiden suosituksesta. (Opiskelijoiden välipalautekyselyt useana vuonna).

Ammatillinen erityisopettajankoulutus

  • Opetus ja oppiminen perustuvat ajankohtaisiin erityispedagogiikkaa käsitteleviin aiheisiin, ilmiöiden tarkasteluun, toisilta oppimiseen ja yhteiseen tiedon jakamiseen
  • Koulutuksessa on mahdollista suorittaa Helsingin yliopiston vaatimusten mukainen 25 op erityispedagogiikan perusopinnot
  • Osaamisen hankkimista ja osaamisen osoittamista voi hyvin integroida omaan opetustyöhönsä ja oman oppilaitoksen erityispedagogiseen kehittämiseen

Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus

  • Aidosti yksilölliset ja joustavat opintopolut ja ratkaisut
  • Mahdollisuus opiskella monimuotoisesti tai digitaalisesti
  • Opiskelijan henkilökohtaiseen ohjaukseen panostetaan esim. henkilökohtainen ohjauskäynti jokaisen luona

Lue lisää koulutuksistamme 

Uudelle opiskelijalle

Aktivoi käyttäjätunnuksesi hyvissä ajoin ennen opintojen alkua. Saat HAMKin Tietohallinnolta sähköpostin asiasta, kun sinulle on luotu tunnus HAMKin tietojärjestelmiin.
Henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen aktivointi tapahtuu patu.hamk.fi -palvelussa mobiilivarmenteella, varmennekortilla tai pankkitunnistautumisen kautta.

Lisätietoja Uudelle opiskelijalle -sivulta

Kokemuksia koulutuksesta

Kynä ja vihko pöydällä

HAMK AOKK LUKUINA

403

Valmistuneita opiskelijoita v. 2019

1259

Hakijaa v. 2020

69

Henkilökuntaa

165

Toteutettua täydennyskoulutusta v. 2019

AOKKLLA TAPAHTUU

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

SOSTRA -hankkessa on eletty innostavaa viikkoa!
Mari Kähkönen Taitotalosta osallistui kollegojensa kanssa SOSTRAn pehmeiden taitojen osaamismerkkien pilotointiin ja on nyt ensimmäisenä suomalaisena aikuiskouluttajana osoittanut pehmeiden taitojen osaamistaan kaikkien 15 osaamismerkin osalta! Onnittelut Mari upeasta saavutuksesta!

"Luin, lumouduin, hain tietoa ja opettelin uusia ohjelmia ja sovelluksia. Omaa osaamista lisäten. Ihana projekti" Mari totesi kuvaillessaan prosessia.

Vaikka osaamismerkkejä ei ole enää mahdollista hakea, voit kehittää osaamistasi materiaalien avulla (sites.google.com/view/sostrafinland) ja kuuntelemalla podcasteja (kaltura.hamk.fi/playlist/dedicated/257913/0_cmqvquee/0_aplz8xmu)

#SostraEU #Softskills
... Lue lisääNäytä vähemmän

SOSTRA -hankkessa on eletty innostavaa viikkoa! Mari Kähkönen Taitotalosta osallistui kollegojensa kanssa SOSTRAn pehmeiden taitojen osaamismerkkien pilotointiin ja on nyt ensimmäisenä suomalaisena aikuiskouluttajana osoittanut pehmeiden taitojen osaamistaan kaikkien 15 osaamismerkin osalta! Onnittelut Mari upeasta saavutuksesta! Luin, lumouduin, hain tietoa ja opettelin uusia ohjelmia ja sovelluksia. Omaa osaamista lisäten. Ihana projekti Mari totesi kuvaillessaan prosessia. Vaikka osaamismerkkejä ei ole enää mahdollista hakea, voit kehittää osaamistasi materiaalien avulla (https://sites.google.com/view/sostrafinland) ja kuuntelemalla podcasteja (https://kaltura.hamk.fi/playlist/dedicated/257913/0_cmqvquee/0_aplz8xmu) #SostraEU #SoftskillsImage attachment

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU