AOKK - Hämeen ammattikorkeakoulu
AOKK
Hämeen ammattikorkeakoulu

MIKSI HAMK AOKK?

HAMK AOKK - 60 vuotta

Ammatillinen opettajankoulutus

  • Valmistuvien opiskelijoiden mielestä opettajaopinnot olivat antaneet heille erittäin hyvät valmiudet ammatillisen opettajan työhön. Opiskelijat ovat antaneet arvosanan 4,5 (asteikko 1-5). (Valmistumispalaute 2017-2018).
  • Meillä oli vuonna 2017 Suomen parhaat valmistumisluvut (Oph:n tilastopalvelu Vipunen). Ohjaamme ja tuemme opiskelijoita, jotta he saavuttavat tavoitteensa.
  • Oppimisilmapiiri on meillä erityisen positiivinen. Opiskelijoiden mielestä oppimisilmapiiri edisti yhteisöllisyyttä arvosanan 4,6 edestä. (Valmistumispalaute 2017-2018).
  • Meille hakeudutaan ensisijaisesti hyvän maineen ja aiempien opiskelijoiden suosituksesta. (Opiskelijoiden välipalautekyselyt useana vuonna).

Ammatillinen erityisopettajankoulutus

  • Opetus ja oppiminen perustuvat ajankohtaisiin erityispedagogiikkaa käsitteleviin aiheisiin, ilmiöiden tarkasteluun, toisilta oppimiseen ja yhteiseen tiedon jakamiseen
  • Koulutuksessa on mahdollista suorittaa Helsingin yliopiston vaatimusten mukainen 25 op erityispedagogiikan perusopinnot
  • Osaamisen hankkimista ja osaamisen osoittamista voi hyvin integroida omaan opetustyöhönsä ja oman oppilaitoksen erityispedagogiseen kehittämiseen

Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus

  • Aidosti yksilölliset ja joustavat opintopolut ja ratkaisut
  • Mahdollisuus opiskella monimuotoisesti tai digitaalisesti
  • Opiskelijan henkilökohtaiseen ohjaukseen panostetaan esim. henkilökohtainen ohjauskäynti jokaisen luona

Lue lisää koulutuksistamme 

Kokemuksia koulutuksesta

alykkaat palvelut digitaalisessa ymparistossa nainen kirjastossa kirja kadessa

HAMK AOKK LUKUINA

417

Valmistuneita opiskelijoita v. 2018

999

Hakijaa v. 2019

71

Henkilökuntaa

170

Toteutettua täydennyskoulutusta v. 2017

AOKKLLA TAPAHTUU

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Taitaja2019-tapahtumassa Joensuussa yksilöllisiä vahvuuksia loihditaan esiin ja voimalauseita niiden kehittämiseen taiotaan HAMKin ständillä! ... Lue lisääNäytä vähemmän

Comment on Facebook

Ammattihaltija voisikin olla mukava ammatti 🧙‍♀️

Onko työyhteisössäsi tarve uudistua ja kehittää osaamista vaativan erityisen tuen osalta? Kaipaatko uutta tietoa, taitoa ja välineitä erityisen tuen opetus- ja ohjaustehtäviin?

HAMK AOKK on mukana toteuttamassa JAMKin koordinoimaa uutta erikoistumiskoulutusta:

Vaativan erityisen tuen erikoistumiskoulutus 30 op

Haku käynnissä nyt:
bit.ly/2JoAa7g
... Lue lisääNäytä vähemmän

Onko työyhteisössäsi tarve uudistua ja kehittää osaamista vaativan erityisen tuen osalta? Kaipaatko uutta tietoa, taitoa ja välineitä erityisen tuen opetus- ja ohjaustehtäviin?HAMK AOKK on mukana toteuttamassa JAMKin koordinoimaa uutta erikoistumiskoulutusta:Vaativan erityisen tuen erikoistumiskoulutus 30 opHaku käynnissä nyt:
https://bit.ly/2JoAa7g

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU