Koulutus Freezing Week tuo HAMKin kansainväliset kumppanit kampukselle18.2.2025HAMKista ja HAMKin ammatillisesta opettajakorkeakoulusta tammikuussa 2025 valmistuneet17.2.2025Paneelikeskustelu 19.2. Evolla: Metsien kestävä käyttö13.2.2025Opiskelijoiden kehittämä suklaan korvike menestyi valtakunnallisessa Food Business Challengessa12.2.2025Yhdessä kohti terveellisempää ja vastuullisempaa ruokaketjua Raision Oyj:n kanssa12.2.2025“Minusta ei ikinä tule yrittäjää”, julisti yrittäjä Tor-Leif Granlund11.2.2025HAMKin opiskelijoille kolmoisvoitto rakennetun ympäristön ideakilpailussa7.2.2025Soteala kiinnosti kansainvälisiä hakijoita, HAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu edelleen Suomen suosituin 23.1.2025HAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu edelleen Suomen suosituin 23.1.2025Kansainvälistymistä kotimaassa – Englanninkielinen ICT-alan koulutus tarjoaa mahdollisuuksia myös suomenkieliselle opiskelijalle21.1.2025 Artikkelien sivutus Edellinen Sivu1 … Sivu7 Sivu8 Sivu9 … Sivu37 Seuraava
Opiskelijoiden kehittämä suklaan korvike menestyi valtakunnallisessa Food Business Challengessa12.2.2025
Soteala kiinnosti kansainvälisiä hakijoita, HAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu edelleen Suomen suosituin 23.1.2025
Kansainvälistymistä kotimaassa – Englanninkielinen ICT-alan koulutus tarjoaa mahdollisuuksia myös suomenkieliselle opiskelijalle21.1.2025