Kestävä kehitys UutisetHAMK edistämässä väriaineteollisuuden siirtymää fossiilisista uusiutuviin raaka-aineisiin15.5.2025UutisetUudella tutkimuksella kehitetään marjojen kastelulannoitusta tunneli- ja kausihuonetuotannossa – tavoitteena ympäristökestävä tuotanto7.5.2025UutisetHAMKin vastuullisuusperiaatteet on määritelty24.4.2025UutisetKiertotalouspilotit kiinteistö- ja rakennusalan pk-yritysten tukena vihreässä siirtymässä10.4.2025UutisetAkatemia ja KIRA-alan yritykset yhdistävät voimansa kiertotalouden mukaisen liiketoiminnan edistämiseksi3.4.2025UutisetEnemmän arvoa kierrätysmateriaaleista – HAMKin tutkimus vauhdittaa kiertotaloutta18.3.2025UutisetRohkeus, tieto ja data vauhdittivat uudistavan viljelyn käyttöönottoa Hämeessä27.2.2025UutisetData vauhdittaa kiertotalousalueen kestävää kehitystä24.2.2025UutisetTätä on SmartBio! Kuusi kiinnostavaa faktaa HAMKin uudesta koulutus- ja tutkimusympäristöstä 19.2.2025TiedotteetKysely: Enemmistö pk-yrityksistä tekee toimia kestävän ruokajärjestelmän edistämiseksi17.2.2025 Artikkelien sivutus Edellinen Sivu1 … Sivu3 Sivu4 Sivu5 … Sivu14 Seuraava
UutisetHAMK edistämässä väriaineteollisuuden siirtymää fossiilisista uusiutuviin raaka-aineisiin15.5.2025
UutisetUudella tutkimuksella kehitetään marjojen kastelulannoitusta tunneli- ja kausihuonetuotannossa – tavoitteena ympäristökestävä tuotanto7.5.2025
UutisetKiertotalouspilotit kiinteistö- ja rakennusalan pk-yritysten tukena vihreässä siirtymässä10.4.2025
UutisetAkatemia ja KIRA-alan yritykset yhdistävät voimansa kiertotalouden mukaisen liiketoiminnan edistämiseksi3.4.2025
UutisetTätä on SmartBio! Kuusi kiinnostavaa faktaa HAMKin uudesta koulutus- ja tutkimusympäristöstä 19.2.2025
TiedotteetKysely: Enemmistö pk-yrityksistä tekee toimia kestävän ruokajärjestelmän edistämiseksi17.2.2025