Kestävä kehitys Edistyneempää hiiliviisautta – uudella tutkimuksella selvitetään viljelysmaiden muokkauksen vaikutusta maaperäeliöihin 6.5.2024Vilja- ja juoma-alan siirtyminen kiertotalouteen on olennainen osa kestävää ruokajärjestelmää19.4.2024Uusissa ylemmän korkeakoulutason opinnoissa käsitellään uudistavaa maataloutta ja kestäviä ruokajärjestelmiä sekä biotekniikkaa8.4.2024Biopohjainen ligniini voi lisätä puutuotteiden paloturvallisuutta5.4.2024Suojelun, perinteen ja taloudellisten vaikutusten tasapainoilua Evon Tiedepuiston ehdotuksessa 28.3.2024Tavoite kestävämmästä tulevaisuudesta innoittaa biokaasu- ja biohiilialan yritysyhteistyöhön7.3.2024Työelämälähtöiset opiskelijaprojektit muuttavat opetusta ja oppimista Afrikassa7.3.2024Älykkyydellä voidaan kehittää kiinteistöjen energiatehokkuutta30.1.2024Tommi Hasu, vuoden alumni 12.1.2024HAMK sijoittui jälleen hyvin kansainvälisessä korkeakoulujen kestävyysvertailussa8.12.2023 Artikkelien sivutus Edellinen Sivu1 … Sivu5 Sivu6 Sivu7 … Sivu12 Seuraava
Edistyneempää hiiliviisautta – uudella tutkimuksella selvitetään viljelysmaiden muokkauksen vaikutusta maaperäeliöihin 6.5.2024
Vilja- ja juoma-alan siirtyminen kiertotalouteen on olennainen osa kestävää ruokajärjestelmää19.4.2024
Uusissa ylemmän korkeakoulutason opinnoissa käsitellään uudistavaa maataloutta ja kestäviä ruokajärjestelmiä sekä biotekniikkaa8.4.2024
Suojelun, perinteen ja taloudellisten vaikutusten tasapainoilua Evon Tiedepuiston ehdotuksessa 28.3.2024