Hyppää sisältöön
Etusivu Tapahtumat LuomuOPE-treffit VII: Trendit luomuelintarvikkeiden jatkojalostuksessa

LuomuOPE-treffit VII: Trendit luomuelintarvikkeiden jatkojalostuksessa

LuomuOPE-treffeillä keskitytään luomuun osana opetusta ja oppimateriaaleja ja rakennetaan valtakunnallisia verkostoja. Treffit järjestetään vuorovaikutteisina työpajoina Teamsissa.

Luomun kehittämisen yhtenä painopisteenä on uusien luomuelintarvikkeiden saaminen markkinoille. Miten yhdistän luomun, innovoinnin ja ajan trendit omaan opetukseeni? Miten voin tuoda esiin luomun kilpailuetua?

Tilaisuudessa tehdään katsaus luomuelintarvikkeiden trendeihin ja tulevaisuuteen,
pohditaan luomun mahdollisuuksia osana ruokajärjestelmää sekä kuullaan, miten
luomusta voi tehdä mutkatonta Ease Organic Oy:n tapaan. Tule mukaan pohtimaan, miten
luomun potentiaali saadaan hyötykäyttöön.

Aika: 14.11.2025 klo 9.00–11.30
Paikka: Teams
Kohderyhmä: Ruokaketjun koulutuksesta vastaavat opettajat, neuvojat, yrittäjät sekä muut
luomukoulutuksen kehittämisestä kiinnostuneet

LuomuOPE

LuomuOPE-treffit järjestetään osana LuomuOPE-hanketta. LuomuOPE – lisää luomuosaamista ruokaketjun koulutuksiin on valtakunnallinen kehittämis- ja koulutushanke. Hankkeen tavoitteena on, että ruokaketjun opiskelija saisi perustiedot luomusta. Kehitystyö tapahtuu opettajille suunnattujen teemakoulutusten sekä koulutusalojen välisen ja koulutusalojen sisäisen yhteistyön kautta.

Yhteystiedot

HAMK, Hämeen ammattikorkeakoulun kirjoitettu mustalla tekstillä. Vieressä HAMKin symboli.