Hyppää sisältöön
Etusivu Tapahtumat Resurssiviisas ruokajärjestelmä Kanta-Hämeen TKI-toiminnassa -seminaari

Resurssiviisas ruokajärjestelmä Kanta-Hämeen TKI-toiminnassa -seminaari

FI_EU rahoittama

Lämpimästi tervetuloa tilaisuuteemme: Resurssiviisas ruokajärjestelmä Kanta-Hämeen TKI-toiminnassa!

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja kuulemaan elintarvikealan sivuvirroista, uhanalaisista raaka-aineista ja ruokahävikin ja -jätteen vähentämisestä! Seminaari on suunnattu elintarvikealan yrityksille, TKI-toimijoille, aluekehittäjille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Aika: Torstai 29.1.2026 klo 9.00-14.30
Paikka: Hämeen ammattikorkeakoulu, Vankanlähde 9, 13100, Hämeenlinna (pääsisäänkäynti)

Ohjelmassa mm.:

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 21.1.2026 tästä linkistä

Ohjelma

8.30-9.00    Aamukahvit

9.00         Tilaisuuden avaus
    
             BeFINE-verkosto vauhdittaa ruoka- ja materiaalituotannon kriisinkestävyyttä, Ville Koiste, Linnan Kehitys

            Functional Bread Development Using Spent Grain and Spent Yeast, Minh Thao Ho, HAMK
            
            Kestävät korvaajat uhanalaisille raaka-aineille. Susanna Peltonen, HAMK

11.00        Lounas (omakustanteinen)

12.00       Ruokahävikin hallinnan toimintamalleja – kokemuksia ja tuloksia Etelä-Pohjanmaalta, Vaasan yliopiston Waste insight -tiimi.
            
            Kanta-Hämeen uusi maakuntaohjelma ohjaamassa kohti resurssiviisasta ruokajärjestelmää, Hämeen liitto

            Työpaja: Yhteistyö ja ratkaisut ruokahävikin ja -jätteen vähentämiseksi

14.30       Tilaisuus päättyy

Tilaisuutta järjestävät: