Sosiaali- ja terveysala

Hämeen ammattikorkeakoulu
-

Sosiaali- ja terveysala

Sosiaali- ja terveysala

Vahvista osaamistasi sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutuksissa​.

Täydennyskoulutus on erinomainen väylä ylläpitää ja syventää ammattitaitoa muuttuvalla sosiaali- ja terveysalan toimintakentällä.

Mikäli tarvitset organisaatiokohtaista tilauskoulutusta, ota yhteyttä! Yhteystiedot oikealla sinisessä laatikossa.

Vuosittain järjestettäviin koulutuksiin voit tutustua vasemmalta. Ajankohtaisista koulutuksista löydät lisätietoa alla olevista linkeistä. Myös ilmoittautumiset alla olevien linkkien kautta.

Asio-kurssitarjonta Julkinen kurssitarjonta Asio-lyhytkurssiohjelmistosta

 • Seksuaalineuvoja - koulutus 2019-2020Lue lisää

  Koulutuksen osa-alueet* seksuaalineuvonnan eettinen ja ammatillinen osaaminen sekä kehittämisosaaminen * seksuaaliterveyden tietoperusta ja seksuaalineuvonnan menetelmäosaaminen * kehittämistehtäväKoulutuksen sisältö*seksologian peruskäsitteistö *seksuaaliterveys, seksuaalikasvatus/-opetus, seksuaalioikeudet *ihmisen psykoseksuaalinen kehitys *seksuaaliset asenteeni ja niiden tunnistaminen *oma seksuaalisuuteni, sen tunnistaminen ja kohtaaminen *seksuaalisuus elämänkaaressa *seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuus *sairauden vaikutus seksuaalisuuteen ja siihen liittyvä neuvonta ja ohjaus *toiminnalliset häiriöt seksuaalisuudessa ja niiden neuvonta ja hoitaminen *kriminalisoidut näkökulmat seksuaalisuudessa *näyttöön perustuva seksuaalineuvonta, seksuaalineuvontaprosessi. ammattietiikka ja ammatillisuus neuvontatyössä *oman ammatti-identiteetin kasvu ja sen kehittymisen tarkastelu koulutuksen aikanaKoulutuksen rakenne ja sisältö vastaavat Nordic Association for Clinical Sexology = (NACS) koulutuskriteerejä. Koulutus vastaa seksologian opintojen tasoa I ja antaa mahdollisuuden jatkokouluttautumiseen.Koulutuksen ja erikseen hankkimasi työnohjauksen (16 h) käytyäsi voit hakea Suomen seksologisen seuran auktorisointia. Lisätietoja auktorisoinnista http://seksologinenseura.fi/seksuaalineuvoja/ […]

 • Seksuaalineuvoja - koulutus 2018-2019Lue lisää

  […]

 • Saattohoito-koulutus 2018: koulutuskokonaisuusLue lisää

  […]

 • Saattohoito-koulutus 2018: 4.päiväLue lisää

  IV Hyvät käytännöt saattohoidossa eri kulttuurit huomioiden […]

 • Saattohoito-koulutus 2018: 3.päiväLue lisää

  III Kohtaamisia kuolevan ja läheisten kanssa […]

HAMK Hyvinvointiosaamisen yksikkö, työelämäpalvelut
Vankanlähde 9, PL 230,
13101 HÄMEENLINNA
Puh. 03 6461

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU