Sosiaali- ja terveysala - Hämeen ammattikorkeakoulu
Sosiaali- ja terveysala
Hämeen ammattikorkeakoulu
-

Sosiaali- ja terveysala

Sosiaali- ja terveysala

Täydennyskoulutus on erinomainen väylä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ylläpitää ja vahvistaa ammatillista osaamista alati muuttuvassa toimintaympäristössä.

Erikoistumiskoulutuksilla syvennät osaamisesi asiantuntijuudeksi.

Organisaatioiden kehittämistarpeisiin järjestämme yksilöllisiä ja räätälöityjä koulutuksia. Ota rohkeasti yhteyttä, niin neuvotellaan!

Erikoistumiskoulutukset

Koulutustarjonta

Asio-kurssitarjonta Julkinen kurssitarjonta Asio-lyhytkurssiohjelmistosta

 • Seksuaalineuvojakoulutus 2019-2020LUE LISÄÄ

    Koulutus käynnissä, tutustu sisältöön. Seuraava toteutus suunnitteilla alkavaksi syksyllä 2020.   Koulutuksen osa-alueet * seksuaalineuvonnan eettinen ja ammatillinen osaaminen sekä kehittämisosaaminen * seksuaaliterveyden tietoperusta ja seksuaalineuvonnan menetelmäosaaminen * kehittämistehtävä Koulutuksen sisältö *seksologian peruskäsitteistö *seksuaaliterveys, seksuaalikasvatus/-opetus, seksuaalioikeudet *ihmisen psykoseksuaalinen kehitys *seksuaaliset asenteeni ja niiden tunnistaminen *oma seksuaalisuuteni, sen tunnistaminen ja kohtaaminen *seksuaalisuus elämänkaaressa *seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuus *sairauden vaikutus seksuaalisuuteen ja siihen liittyvä neuvonta ja ohjaus *toiminnalliset häiriöt seksuaalisuudessa ja niiden neuvonta ja hoitaminen *kriminalisoidut näkökulmat seksuaalisuudessa *näyttöön perustuva seksuaalineuvonta, seksuaalineuvontaprosessi. ammattietiikka ja ammatillisuus neuvontatyössä *oman ammatti-identiteetin kasvu ja sen kehittymisen tarkastelu koulutuksen aikana Koulutuksen rakenne ja sisältö vastaavat Nordic Association for Clinical Sexology = (NACS) koulutuskriteerejä. Koulutus vastaa seksologian opintojen tasoa I ja antaa mahdollisuuden jatkokouluttautumiseen. Koulutuksen ja erikseen hankkimasi työnohjauksen (16 h) käytyäsi voit hakea Suomen seksologisen seuran auktorisointia. Lisätietoja auktorisoinnista http://seksologinenseura.fi/seksuaalineuvoja/

 • Seksuaalisuus haltuun - Seksuaalikasvatusta lapsuudesta nuoruuteen 9 opLUE LISÄÄ
 • Imetysohjaajakoulutus 2019LUE LISÄÄ

  WHO:n/Unicefin 20 tunnin imetysohjaajakoulutus antaa osallistujille imetysohjauksessa tarvittavat perusvalmiudet.

 • Seksuaalikasvattajakoulutus 2020-2021LUE LISÄÄ
 • I.V. nestehoidon perusteet, 1 opLUE LISÄÄ

  Koulutus koostuu luento-opetuksesta, nestehoidon teoriakokeesta ja näytöistä. Koulutuksen etäopetuksessa hyödynnetään verkkokurssia. Lähiopetuspäiviä on kaksi.

 • INR ja Laskimoverinäytteenottokoulutus 2019LUE LISÄÄ

  Koulutuksen tavoitteena on päivittää INR- ja laskimoverinäytteenottoon liittyvää osaamista.

 • Saattohoito-koulutus 2019: 4.päiväLUE LISÄÄ

  IV Hyvät käytännöt saattohoidossa eri kulttuurit huomioiden

 • Saattohoito-koulutus 2019: 3.päiväLUE LISÄÄ

  III Kohtaamisia kuolevan ja läheisten kanssa

 • Saattohoito-koulutus 2019: 2.päiväLUE LISÄÄ

  II Kuolevan kivunhoito ja oirehoito

 • Saattohoito-koulutus 2019: 1.päiväLUE LISÄÄ

  I Palliatiivinen hoito ja saattohoito

 • Lääkehoidon täydennyskoulutus 1 opLUE LISÄÄ

  Koulutus koostuu luento-opetuksesta, lääkehoidon teoriakokeesta, lääkelaskennan kokeesta ja näytöistä. Koulutuksen etäopetuksessa hyödynnetään verkkokurssia.Lähiopetuspäiviä on kaksi.

HAMK, Hämeenlinnan korkeakoulukeskus, Hyvinvointiosaamisen yksikkö, työelämäpalvelut Vankanlähde 9, S-talo, 13100 HÄMEENLINNA                    Puh. 050 574 5056

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU