Sosiaali- ja terveysala - Hämeen ammattikorkeakoulu
Sosiaali- ja terveysala
Kaksi hymyilevää sosiaali- ja terveysalan opiskelijaa.

Sosiaali- ja terveysala

Sosiaali- ja terveysala

Täydennyskoulutus on erinomainen väylä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ylläpitää ja vahvistaa ammatillista osaamista alati muuttuvassa toimintaympäristössä.

Erikoistumiskoulutukset ovat tarkoitettu työelämässä toimiville, korkeakoulututkinnon jo suorittaneille tai muuten vastaavan osaamisen hankkineille. Kun osallistut erikoistumiskoulutukseen saat omaa työyhteisöäsi laajemman näkökulman tarkastella työelämässä vastaan tulevia haasteita, ongelmia ja kehittämistarpeita. Koulutuksen jälkeen kykenet käyttämään tieteellistä tutkimustietoa erikoisalasi ammatillisten käytäntöjen analysoinnissa, arvioinnissa ja kehittämisessä.

Organisaatioiden kehittämistarpeisiin järjestämme yksilöllisiä ja räätälöityjä koulutusratkaisuja. Ota rohkeasti yhteyttä, niin neuvotellaan!

Koronavirus ja poikkeusolosuhteet ovat vaatineet paljon sopeutumista meiltä kaikilta, mutta erityistä painetta on kohdistunut sosiaali- ja terveysalan henkilöstöön. Olisiko työyhteisössänne tarvetta käsitellä ja jäsentää poikkeusoloihin liittyviä kysymyksiä, kokemuksia tai tunteita yhdessä? Tiedustele meiltä työnohjausta.

Päivityskoulutus sairaanhoitajille

Erikoistumiskoulutukset

Korkeakouludiplomit

Koulutustarjonta

Asio-kurssitarjonta Julkinen kurssitarjonta Asio-lyhytkurssiohjelmistosta

  • Leikki säveliksiLUE LISÄÄ

    Koulutuksessa kehitetään vaka-työntekijöiden valmiuksia käyttää musiikkia ja äänimaisemia tavoitteellisesti omassa työssään ja työnsä kehittämisessä. Varhaiskasvatussuunitelmassa on tuotu esiin luovat menetelmät ja taidekasvatus keskeisenä osana lapsen tasapainoista kasvua ja kehitystä sekä sitä tukevaa pedagogiikkaa. Koulutus vahvistaa vaka-työntekijöiden asennetta ja osaamista musiikkipedagogiikan alueella. Koulutuspäivissä ja Learn-verkko-oppimisalustalla testataan erilaisia työmenetelmiä ja ideoita varhaiskasvatuksen musiikkitoiminnan rikastamiseksi. Osallistujat toteuttavat sadun korjuun, jossa tuotetaan konkreettinen omaan työhön liittyvä kehittämisprojekti yhdessä lasten kanssa ja projektin hedelmät ovat kaikkien lasten parissa työskentelevien hyödynnettävissä. Covid 19 -pandemia on tuonut uusia vahvoja haasteita lasten kotiympäristöihin sekä päiväkotikontekstiin. Taide ja musiikki vahvistavat lasten ja perheiden resilienssitaitoja. Osaamisen lisäämisellä pyritään tukemaan perheiden sisäistä tunnemaastoa, vuorovaikutusta sekä dynamiikkaa.

HAMK Up, Sosiaali- ja terveysala

Hämeenlinnan korkeakoulukeskus, Hyvinvointiosaamisen yksikkö, Vankanlähde 9, S-talo, 13100 HÄMEENLINNA

 

Haluaisitko saada jatkossa lisätietoja sosiaali- ja terveysalan koulutuksista?

Kerromme niistä uutiskirjeessämme. Liity sinäkin uutiskirjeemme tilaajaksi ja kuulet ensimmäisenä ajankohtaisista koulutuksistamme.

Tilaa uutiskirje tästä

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU