Sosiaali- ja terveysala - Hämeen ammattikorkeakoulu
Sosiaali- ja terveysala
Kaksi hymyilevää sosiaali- ja terveysalan opiskelijaa.

Sosiaali- ja terveysala

Sosiaali- ja terveysala

Täydennyskoulutus on erinomainen väylä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ylläpitää ja vahvistaa ammatillista osaamista alati muuttuvassa toimintaympäristössä.

Erikoistumiskoulutukset ovat tarkoitettu työelämässä toimiville, korkeakoulututkinnon jo suorittaneille tai muuten vastaavan osaamisen hankkineille. Kun osallistut erikoistumiskoulutukseen saat omaa työyhteisöäsi laajemman näkökulman tarkastella työelämässä vastaan tulevia haasteita, ongelmia ja kehittämistarpeita. Koulutuksen jälkeen kykenet käyttämään tieteellistä tutkimustietoa erikoisalasi ammatillisten käytäntöjen analysoinnissa, arvioinnissa ja kehittämisessä.

Organisaatioiden kehittämistarpeisiin järjestämme yksilöllisiä ja räätälöityjä koulutusratkaisuja. Ota rohkeasti yhteyttä, niin neuvotellaan!

Koronavirus ja poikkeusolosuhteet ovat vaatineet paljon sopeutumista meiltä kaikilta, mutta erityistä painetta on kohdistunut sosiaali- ja terveysalan henkilöstöön. Olisiko työyhteisössänne tarvetta käsitellä ja jäsentää poikkeusoloihin liittyviä kysymyksiä, kokemuksia tai tunteita yhdessä? Tiedustele meiltä työnohjausta.

Päivityskoulutus sairaanhoitajille

Erikoistumiskoulutukset

Korkeakouludiplomit

Koulutustarjonta

Asio-kurssitarjonta Julkinen kurssitarjonta Asio-lyhytkurssiohjelmistosta

  • Lääkehoidon täydennyskoulutus, 1 opLUE LISÄÄ

    Koulutus koostuu luento-opetuksesta, lääkehoidon teoriakokeesta, lääkelaskennan kokeesta ja näytöistä. Koulutuksen etäopetuksessa hyödynnetään verkkokurssia.Lähiopetuspäiviä on kaksi. Koulutuksen järjestämisessä huomioimme ja noudatamme kulloinkin voimassa olevia koronatilanteeseen liittyviä ohjeistuksia.

  • Saattohoitokoulutus 2021: koulutuskokonaisuusLUE LISÄÄ

    Koulutus järjestetään ZOOM Online -palvelun kautta, joten osallistuminen etänä on mahdollista kaikkialta Suomesta. Koulutuksen järjestäjä on Hämeen ammattikorkeakoulu, HAMK Up jatkuva oppiminen, Hämeenlinnan korkeakoulukeskus.

HAMK Up, Sosiaali- ja terveysala

Hämeenlinnan korkeakoulukeskus, Hyvinvointiosaamisen yksikkö, Vankanlähde 9, S-talo, 13100 HÄMEENLINNA

 

Haluaisitko saada jatkossa lisätietoja sosiaali- ja terveysalan koulutuksista?

Kerromme niistä uutiskirjeessämme. Tutustu maaliskuun 2021 uutiskirjeesemme.

Liity sinäkin uutiskirjeemme tilaajaksi ja kuulet ensimmäisenä ajankohtaisista koulutuksistamme.

Tilaa uutiskirje tästä

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU