Hyppää sisältöön

Kasvis-TKI

Kasvisruokainnovaatioilla kasvuun

Hämeen liitto. Regional council of Häme. Kirjoitettu mustalla. Ylhäällä punainen vaakuna.

Hankkeen tiedot

HankeKasvisruokainnovaatioilla kasvuun (Kasvis-TKI)
Kesto1.1.2024–30.6.2026
ToteuttajatHämeen ammattikorkeakoulu Oy (pääkoordinaattori),
Luonnonvarakeskus,
Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä,
Hämeen ammatti-instituutti Oy, Koulutuskuntayhtymä Tavastia
RahoittajatEuroopan aluekehitysrahasto (EAKR), Hämeen liitto
Budjetti494 818 € (HAMK:n osuus 143 463 €)

Ilmasto- ja ympäristöystävällisten sekä ravitsemuksellisten hyvien kasvisruokatuotteiden kehittämisessä tarvitaan monipuolista osaamista, jonka vuoksi yritysten ja ruoka-alan toimijoiden yhteistyön tiivistäminen on tärkeää. Edistämme Kasvisruokainnovaatioilla kasvuun -hankkeessa uudenlaisten kasvistuotteiden tarjontaa tuottamalla tietoa ja reseptiikkaa koko kasvisketjun käyttöön.

Kohderyhmä

Puutarha- ja elintarvikealan yritykset sekä ammattikeittiöt Kanta-Hämeessä

Toiminta-alue

Kanta-Häme

Toteutus

  1. Uusien kasvisruokatuoteideoiden kerääminen ja jalostaminen
  2. Innovaatio-osaamisen lisääminen
  3. Uudet raaka-aine-, tuote- ja teknologiakokeilut
  4. Uutta kasvisruokavalikoimaa asiakaslähtöisesti yhdessä kehittäen

Tapahtumat

Lepaa-näyttely 15.–17.8.2024

Olemme mukana Pohjoismaiden suurimmassa puutarha- ja viheralan tapahtumassa Hattulan Lepaalla. Päivitämme ohjelmamme myöhemmin.

Lepaan näyttely

Lepaa on puutarha-alan vuosittainen tapahtuma, joka pidetään Hämeen Ammattikorkeakoulun puistomiljöössä. Näyttelyyn ovat tervetulleita niin puutarha- kuin viheralankin ammattilaiset kuin myös kaikki kotipuutarhureista maanviljelijöihin, tutkijoihin, alan opiskelijoihin ja viranomaisiin.

Koostettuja tuloksia hankkeesta

Päivitetään hankkeen edetessä

Yhteystiedot

Yhteistyössä